Eugene Salami ismét lila-fehérben!

Megérkezett játékengedélye, így szerdán a Soltvadkert elleni kupameccsen debütálhat csapatunkban Eugene Salami! (Update: Eugene szerezte a 4-1-es kecskeméti sikerrel végződő párharc második találatát) 

Salami

A nigériai születésű támadó magyarországi karrierje Debrecenben kezdődött 2011 márciusában, ahol azonban az első csapatban kevés lehetőséget kapott. A következő szezonban a tartalékokkal az NBII-ben szerepelt, illetve kölcsönben Nyíregyházán is futballozott, a másodosztályban 10 gólt rúgott összesen. 2012 nyarán megint megvált tőle átmenetileg a Debrecen, ekkor került először Kecskemétre, és 20 meccsen 4 gólt rúgott a KTE színeiben az NBI-ben, emellett a Ligakupában is betalált 3-szor. Jó teljesítményére külföldön is felfigyeltek, így 2013-2015-ig a cseh élvonalbeli Teplicében szerepelt, ahol 36 meccsen 6 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

Salami először tavaly ősszel jelentkezett klubunknál edzéslehetőséget kérve, ezt követően a szakmai stáb végig biztosította neki ezt, a téli és a nyári edzőmeccseken is játszott. Mostantól már tétmeccseken is újra onthatja a gólokat lilában! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu