Megye II.: Négyet vágott az Izsáknak a KLC-KTE SI

Szerdán hétvégéről előrehozott bajnokit játszott a megye II-es csapat, mely az Izsákot látta vendégül. Újonc együttesünk továbbra is jó formában van, harmadik bajnokiját négyólos sikerrel abszolválta, míg az ifi hetet vágott.

megye3

A vezetést a szünet előtt sikerült megszereznie a KLC-KTE SI-nek, Bozsik Máté előbb egy lövőcsellel elfektette a védőt, majd a kapus lábai között lőtt a hálóba. A második játékrészben a védők is kivették a részüket a támadójátékból, előbb Garaci csúsztatott védhetetlenül egy szöglet után, majd Pap volt eredményes büntetőből. A hajrában egy cserember is betalált, Ámann pofozta a hálóba a kapusról kipattanó lasztit.

KLC-KTE SI – Izsák 4-0 (1-0)

Megye II. észak, 3. forduló

KLC-KTE SI: Borbély – Nagy T. (Pálnok 79.), Komonyi, Garaci, Pap – Zsoldos (Grecs 73.), Kelő (Dinnyés 69.), Péntek (Ámann 79.) – Stein, Bozsik M. (Cselei 78.), Bende.

Izsák: Varga – Tóth (Megyesi 69.), Petrányi, Tholt, Mihály – Baráté, Szántói, Dunai, Gréczi – Utasi, Farkas (Beszedics 46.).

Gól: Bozsik M. (44.), Garaci (58.), Pap (65.), Ámann (84.)

Márton Tibor: Gratulálok a srácoknak, ismét egy szuper győzelmet arattak! Megítélésem szerint megérdemelten tartottuk itthon a pontokat.

 

KLC-KTE SI – Izsák 7-0 (2-0)

Megye II. észak U19, 3. forduló

KLC-KTE SI: Váczi L. – Kozma (Horváth 61.), Récsei, Szalai (Stein 63.), Kis (Holové 65.) – Bódog (Német 46.), Mészáros, Major, Koppány M. (Koppány D. 59.) – Iván (Tasi 67.), Üres-Farkas (Kissebestyén 69.).

Gól: Üres-Farkas (22.), Koppány M. (35., 56.), Major (49.), Tasi (68.), Német (72.), Kissbestyén (80.)

Kiss Sándor: Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, a keret minden tagja jó teljesítményt nyújtott. Ennek a csapatszellemnek kell érvényesülnie a továbbiakban is! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu