Lajosmizsén is begyűjtötte a pontokat a Kecskeméti LC

Ezúttal inkább küzdelmes, mint látványos meccset játszottunk Lajosmizsén, ahol az első félidőben Farkas István, a másodikban Eugene Salami vette be fejjel a kaput, 2-0-os győzelemhez segítve csapatunkat.

Farkas

Farkas István góljával szereztünk vezetést

A Kecskeméti LC megint nagy elánnal, ám okosan futballozva kezdett, előbb Kitl ziccere maradt ki, majd Toricska fejjel, néhány perccel később pedig lábbal tesztelte Varga kapust. A vezetés Petrics szabadrúgása után született meg, akinek beadására Farkas István érkezett jó ütemben. A gól után is megmaradt fölényünk, Salami előtt két lehetőség is adódott, egyszer pedig a kapufán csattant a labda, szünet előtt pedig Kitl gurítását vágták ki a gólvonalról a hazaiak.

A rendkívül harcos és kemény párharcokkal tűzdelt találkozón aztán ismét a legjobbkor szereztünk gólt, a 49. percben Salami robbant be középen, és védhetetlenül fejelt. A kétgólos előny után inkább a mezőnyharc dominált, a rendkívül rossz talajú pályán egyébként sem volt könnyű a feleknek folyamatos játékot kialakítani, így maradt az adok-kapok. Ebben az időszakban is akadtak lehetőségek, például Nádudvari lövése és Toricska ziccere, míg hazai részről egyedül egy veszélyes beadás emelte a pulzusszámot egy pillanatra. Az eredmény a folytatásban nem változott, csapatunknak ezúttal főleg küzdeni tudására volt szüksége, mellyel újabb fontos három pontot szereztünk.

A Kecskeméti LC hazai pályán folytatja a bajnokságot, ellenfelünk a Kalocsa lesz a Széktói Stadionban, kezdés szombaton 17 órakor.


Lajosmizsei VLC – Kecskeméti LC 0-2 (0-1)

Megye I. 5. forduló

LVLC: Varga – Palotai, Rónyai, Csorba (Háry 84.), Sajó (Kocsis 82.) – Árva, Nagy, Spiegelberger, Dóka D. (Cserni 87.) – Dóka Z., Juhász.

KLC: Váczi – S. Juhász (Csizmadia 40.), Némedi, Urbán, Farkas – Toricska, Petrics, Nádudvari, Molnár – Salami, Kitl.

Gól: Farkas (17.), Salami (49.)

Sárga lap: S. Juhász (21.), Petrics (38.)

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu