Mercedes-KLA: Élre állt az U17!

Az országos utánpótlás bajnokságok harmadik fordulójában ismét nyert Szabó Tibor csapata, ezzel immáron egyedüliként hibátlanok, így természetesen vezetik is a tabellát. A góllövőlistán is élre állt egy játékosunk, Balla Szilárd mesterhármasa után már 4 gólos, ezt még ketten mondhatják el a mezőnyben rajta kívül. A 4-1-es Sopron elleni sikert egyedül két kiállítás árnyékolja be, Széll Dominikot talán némileg szigorú döntéssel állították ki, ezt követően pedig a reklamáló Szabó Tibort is a lelátóra küldte a játékvezető.

Ami a többi korosztályt illeti, nem akármilyen meccset játszott a Sopronnal az U16, a mieink hiába vezettek 3 góllal is, végül be kellett érniük a döntetlennel. Az U19, az U15 és az U14 szoros meccsen szenvedett vereséget.

Balla

Balla Szilárd mesterhármast rúgott

U19: Sopron – Mercedes-KLA 2-1 (1-1)

U19 II. osztály, 3. forduló

MKLA: Mészáros – Módra (Kőrös 48.), Szappanos, Dani, Mokrickij – Pusztay, Szabó D. (Borsos 72.), Németh – Bódai, Pusztai (Bozsik G. 60.), Balázs.

Gól: Kovács (33.), Töreki (58.) ill. Németh (45 + 1.)

Márton Pál: Ellenfelünk mindkét gólját súlyos hibánk előzte meg, de a vereség leginkább azon múlott, hogy az idegenbeli pálya minden kihívásával jobban kellett volna megküzdenünk.


U17: Mercedes-KLA – Sopron 4-1 (1-0)

U17 II. osztály, 3. forduló

MKLA: Széll – Kemenczés, Vágó, Szalai, Vargacz – Szekeres (Pataki 61.), Terbe – Rideg (Papp 82.), Sallai (Supka 61.), Németh – Balla (Ugi-Rácz 70.).

Gól: Balla (7., 55., 61.), Németh (47.) ill. Simon (72.)

Kiállítva: Széll (70.)

Szabó Tibor: Nagyon szépen megoldottuk ezt a feladatot, magabiztosan győztünk, de a kiállítás miatt a következő mérkőzésen még jobban kell koncentrálnunk.


U16: Mercedes-KLA – Sopron 3-3 (3-0)

U16 II. osztály, 3. forduló

MKLA: Kovács D. – Bali (Orlov 58.), Hirman, Katona, Szász (Lukács 65.) – Schildkraut, Szabó G. (Roza 58.), Török – Kovács P., Gyürki (Lucza 65.), Németh.

Gól: Gyürki (16., 32.), Hirman (43.) ill. Janó (70.), Horváth (72., 90.)

Csima Gyula: Nehéz mit mondani. Nagyon jó első félidőt játszottunk, utána talán túlzottan megnyugodtunk, a végére a szerencse is elpártolt mellőlünk. A biztos vezetés tudatában mindenkinek lehetőséget adtam, de sajnos most a cserék sem sültek el jól.


U15: FTC – Mercedes-KLA 4-2 (2-0)

U15 I. osztály, 3. forduló

MKLA: Berta (Opauszki 60.) – Sörös (Bakos 51.), Barkóczi, Treiber, Edmilson – Kasztel, Száhl, Perlaki – Szebellédi, Szalai (Áman 51.), Bessenyei (Várkonyi 51.).

Gól: Adorján (9.), Félegyházi (39.), Buzás (45.), Faragó (77.) ill. Bakos (55., 61.)

Lóczi Péter: Először is gratulálok a Fradinak, nagyon kulturált futballt játszott! Mi sajnos adtunk 50 perc előnyt nekik. 3-0 után kezdtünk el focizni, szereztünk két gólt, lőttünk kapufát, veszélyesek voltunk, mi irányítottunk, de egy kontra után ismét gólt kaptunk. Jó úton járunk, de le kell csökkentenünk a hibáink számát, és javítanunk kell a helyzetkihasználásunkon is.


U14: FTC – Mercedes-KLA 1-0 (0-0)

U14 I. osztály, 3. forduló

MKLA: Bodor B. – Orlov, Csúri, Dénes, Gulyás – Rózsa (Győrfi 79.), Györgye, Nagy L. (Kovács 41.) – Deák, Bodor Z. (Jánosi 68.), Hatvani (Bablinszki 41.).

Gól: Benczenleitner (72.)

Herceg Ferenc: A tiszta helyzeteinket nézve, akár gólokkal is nyerhettünk volna, de nem lőttük be őket, az ellenfél pedig egy szöglet utáni kavarodást használt ki. Érezhetően elindultunk kifelé a gödörből, az akarat és a küzdőszellem a helyén volt, megvoltak a lehetőségek. A döntő pillanatokban kell sokkal több koncentráció, akkor a labda is befelé fog pattani. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu