Megye II.: Simán nyerte a tavalyi aranyderbit a KLC-KTE SI

Márton Tibor csapata a Szabadszállást fogadta hazai pályán, a párharc pedig már csak azért is pikánsnak számított, mivel a két együttes tavaly még a megye III-as bajnoki címért harcolt egymással. A nyáron lényegesen meggyengülő Szabadszállás nem tudta szorossá tenni a meccset, a KLC-KTE SI folyamatosan dolgozta ki helyzeteit, ezekből végül 5-öt sikerült értékesíteni.

U19

Leginkább Bozsik Máté élt ezúttal a támadók közül, aki azonban az első félidőben legalább 3-4 komoly helyzetet hibázott el, mígnem a 35. percben már higgadtan lőtt a rövid felsőbe, miután lefordult védőjéről. A KLC-KTE SI folyamatosan nyomás alatt tartotta a vendégeket, akik csupán pár alkalommal értek fel Borbély kapujához, a második játékrészben ez már gólokban is megmutatkozott. Az 52. percben ismét Bozsik ugrott ki egyedül, majd kilőtte a hosszú alsót, a folytatásban pedig a szintén nagyon aktívan futballozó, Stein Csaba jelentkezett egy duplával. A végére aztán Bozsik mesterhármasig jutott, miután ballal lőtt a kapus mellett közelről a hálóba.

KLC-KTE SI – Szabadszállás 5-0 (1-0)

Megye II. észak, 5. forduló

KLC-KTE SI: Borbély (Putnoki 81.) – Nagy T. Keresztes, Garaci, Pap – Péntek (Grecs 77.), Zsoldos (Kelő 64.), Dinnyés (Cselei 77.) – Stein, Bozsik M., Bende (Pászti 67.).

SZSE: Pasztendorf – Sári, Bálint, Márkus (Torgyik 62.), Kanizsai – Dézsi, Sztakó, Progli, Kiss – Zrinyi, Kévés.

Gól: Bozsik M. (35., 52., 88.), Stein (74., 83.)

Márton Tibor: Helyenként kifejezetten jó játékkal, megérdemelten tartottuk itthon a pontokat. Lehetett volna nagyobb is a különbség a helyzetek alapján, reméljük a következő meccseken több szerencsénk lesz a befejezésekkel.

 

U19-es mérkőzés:

KLC-KTE SI – Szabadszállás 15-0 (6-0)

Megye II. észak U19, 5. forduló

KLC-KTE SI: Martony – Kozma, Koppány D., Kis (Katona 54.), Bódog (Tasi 29.) – Szarvas (Vinczellér 46.), Koppány M. (Holové 46.), Anyalai (Horváth 46.), Stein Á. – Kissebestyén, Üres-Farkas.

Gól: Üres-Farkas (2., 19., 65., 70., 80., 83., 89.) Kissebestyén (12., 29., 42., 75., 87.), Anyalai (45.), Martony (79.), Tasi (85.)

Kiállítva: Kovács (74.), Ozsváth (78.) – mindkettő Szabadszállás

Kiss Sándor: Érthető módon alacsony színvonalú mérkőzésen, tetszés szerint dolgoztuk ki helyzeteinket, közepes hatékonysággal értékesítettük azokat. A nagy különbségű győzelem nem túlzó, hisz számos ziccert hibáztunk el. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu