Vereséggel kezdtek az U18-as lányok, hétvégén már az U15 is pályán lesz

Az U18-as korosztály már túl van első meccsen, a Mercedes-KLA a Soroksárt fogadta a GAMF pályán hétvégén.

Szabó Erika együttese nem kezdte jól a találkozót, bő félóra után már 4 góllal vezettek a vendégek. Még a szünet előtt sikerült szépíteni Ésik találatával, de aztán fordulás után gyors góllal állították vissza a különbséget a soroksáriak. Ettől függetlenül a második játékrészben már kiegyenlített játék folyt a pályán, és miután emberelőnybe kerültek a lila-fehér hölgyek, a hajrában még tudtak kozmetikázni az eredményen.

mkla

U18: Mercedes-KLA – Levegő Energia Soroksár 2-5 (1-4)

Leány U18 közép csoport, 1. forduló

MKLA: Pap P. – Szabó L., Laczkó, Bagó, Rebek (Festő-Hegedűs 41.) – Pintér (Virág 41.), Pap F. Vígh – Ésik, Filutás, Jánosy.

Gól: Ésik (39., 82.) ill. Vecsei (9.), Pap F. (25 – öngól), Janosütz (30., 32., 46.)

Kiállítva: Pável (68. – Soroksár)

Szabó Erika: Sajnos minden téren kudarcot vallottunk ezen a meccsen, mindenki mélyen a tudása alatt teljesített. Abszolút illett a játékunkra az idény eleji forma jelző, semmi sem akart összejönni.

Hétvégén már az U15-ös csapat is elkezdi a szezont, akiknek ez lesz életük első megmérettetése, míg az U18 a Vasassal találkozik idegenben, szombaton 14 órakor. Szabó Erikát a folytatásról is kérdeztük:

„A Vasast eddig legyőztük, nyáron azonban jobban összerakták őket, így biztosan nehéz összecsapás lesz. Bízok benne, hogy legalább a pontszerzés összejön. Az U15-ös korosztály élete első meccseire készül, itt a félév biztosan az alapok megszerzéséről fog még szólni.”

Az U15-ös (félpályás bajnokság) hétvégi programja:

09.17. (szombat), Békéscsaba Lőtér Sporttelep

Mercedes-KLA – Szolnok, 15:00

Félegyházi TSI – Mercedes-KLA, 15:30

Békéscsaba – Mercedes-KLA, 16:00

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu