Mercedes-KLA: Veretlen hétvége, továbbra is hibátlan az U17!

Nagyon jó hétvégéje volt akadémiai csapatainknak, hiszen veretlenül, csupán egyetlen döntetlennel sikerült teljesíteni a fordulót.

Az U19-ben a felnőtt kerethez tartozók is pályára léptek, és végül Hulicsár megpattanó lövésével, le is gyűrték nagy csatában a Nyíregyházát. Folytatta jó szereplését az U17 is, mely Gyirmóton is megőrizte hibátlan mérlegét, Balla Szilárd ismét betalált, a válogatott keretbe behívott Terbe Botond (a képen) pedig győztes gólt jegyzett. Visszatért a győzelmek útjára az U16 is, mely egy négyest vágott, illetve megszerezte első pontjait az U15 és az U14 is.

Terbe

U19: Mercedes-KLA – Bozsik Akadémia 1-0 (1-0)

KLA: Mészáros – Balázs, Szappanos, Mokrickij, Kőrös – Németh, Szabó D. (Szűcs 66.) – Bódai, Hulicsár, Selyem (Tóth K. 62.) – Pusztai (Pongó 92.).

Gól: Hulicsár (27.)

Márton Pál: Ebben az összeállításban először játszottunk a bajnokság során, ez meg is látszott a játék minőségén, nem tudtuk azt nyújtani, amit megbeszéltünk. A játékosok küzdeni akarásával azonban maximálisan elégedett lehetek, ennek köszönhetően sikerült nyerni!


U17: Gyirmót – Mercedes-KLA 1-2 (0-2)

KLA: Kovács D. – Kemenczés, Vágó, Szalai, Vargacz (Prikidánovics 82.) – Papp (Szekeres 72.), Terbe, Pataki – Németh, Balla (Rideg 50.), Sallai (Antal 72.).

Gól: Felde (86.) ill. Balla (12.), Terbe (37.)

Szabó Tibor: Az első félidőben mutatott jó játékunk után, a második félidő elején lezárhattuk volna a mérkőzést, de a helyzeteink kimaradtak. A találkozó végén szépítettek a hazaiak, így izgalmas lett a vége, de megérdemelten hoztuk el a három pontot.  


U16: Gyirmót – Mercedes-KLA 0-4 (0-0)

KLA: Nagy D. (Ugi-Rácz 75.) – Bali (Orlov 46.), Hirman, Drabik (Lucza 75.), Szász – Szabó G. (Roza 70.), Katona – Kovács P., Török, Németh (Lukács 58.) – Gyürki.

Gól: Gyürki (47.), Németh (53., 58.), Kovács P. (80.)

Kiállítva: Béli (65. – Gyirmót)

Csima Gyula: Kitűnő körülmények közt játszhattunk jó meccset, melyen az első félidőben még gondjaink voltak a kapu előtt, fordulás után azonban sikerült kihasználni a lehetőségeket.  


U15: Mercedes-KLA – Bozsik Akadémia 2-1 (1-0)

KLA: Berta – Edmilson (Várkonyi 49.), Barkóczi, Treiber, Récsei – Kasztel, Száhl, Perlaki – Szebellédi, Bakos, Bessenyei (Pécsi 49.).

Gól: Bakos (41.), Perlaki (44.) ill. Mészáros (65.)

Lóczi Péter: Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! A játék nem volt az igazi, sok technikai hibával játszottunk, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. 2-0 után saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést,  türelmesebbnek és higgadtabbnak kell lennünk!


U14: Mercedes-KLA – Bozsik Akadémia 1-1 (0-0)

KLA Bodor B. – Orlov, Csúri, Gulyás, Szamosi (Győrfi 60.) – Kovács Á. (Bellák 60.), Dénes, Györgye (Jánosi 68.) – Hatvani (Nagy L. 60.), Deák, Bodor Z.

Gól: Deák (62.) ill. Oláh (55.)

Herceg Ferenc: Csapatként álltunk helyt most is, de a helyzeteket be kell rúgni, nincs mese. Ma is gólokkal nyerhettünk volna akár, ehhez képest az ellenfél szerzett vezetést, a végén pedig még az egy pontnak is örülnünk kellett. A hozzáállással, a játékkal elégedett vagyok, mindenki odatette magát, de a kapu előtt jobban kell koncentrálnunk. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu