Újabb élménygazdag túrán a Mercedes-KLA U13

Kemenes György és Kislőrincz György együttese a Ferencvárossal játszott edzőmeccset, majd a házigazdák meghívásának köszönhetően, az FTC – DVSC NBI-es bajnokira is eljutottak, ami előtt a Csodák Palotájában gazdagodtak új élményekkel. Kemenes György foglalta össze a napot honlapunknak:

KLa

„Több célja is volt a szombati napnak, elsősorban természetesen a Fradi elleni edzőmeccs volt fontos, ehhez társultak a csapatépítést, a labdarúgáshoz való ragaszkodást erősítő programok. A gyerekek megtapasztalhatták az időjárás viszontagságait, a meccs igazi ítéletidőben, szakadó esőben kezdődött, majd napsütésben ért véget. Nagyon jól alkalmazkodtak a körülményekhez, jó iramú, párharcokban gazdag meccset játszottak a Fradival. Egyenrangú felek találkoztak a pályán, ezt tükrözi a 4-4-es végeredmény is. A látottakkal összességében elégedettek lehetünk” – mondta Kemenes György a meccsről.

U13: FTC – Mercedes-KLA 4-4

KLA: Gyapjas Zsombor - Nagy Dominik, Szalai Szilárd, Horváth Andor, Berta Donát - Horváth Ákos, Gyarmati Ferenc, Szólát Kevin - Gyulassy Gábor, Horváth Marcell, Lisku Rafael.

Csere: Lisztes Bence, Török Máté, Bálint Máté, Nemcsek Tamás, Seres Roland.

Gól: Horváth M. (2), Berta, Török.

kla ftc

A Ferencváros igazán kedves gesztust tett csapatunk felé, hiszen az esti, Ferencváros – Debrecen meccsre is meghívást kaptak a gyerekek és a stáb. Mivel a fél 9-es kezdésig volt még idő, az edzőpáros a Csodák Palotájába szervezett programot.

„A meccs előtt volt időnk elmenni a Csodák Palotájába, ahol a gyerekek előadáson vettek részt, illetve kipróbálhatták a játékokat. A sérült játékosok és szülők is velünk tartottak, így igazán jó volt a hangulat, főleg reakciót fejlesztő játékoknál, ahol a szülőkkel is versenyre kelhettek a gyerekek. Jó élményekkel mehettünk az NBI-es mérkőzésre, amire ferencvárosiak láttak vendégül minket, itt a gyerekek megismerkedhettek egy élvonalbeli meccs légkörével, hangulatával. Egészen biztos vagyok benne, hogy ismét élményekben gazdag, emlékezetes napot töltöttek el a gyerekek a futballnak köszönhetően” – zárta gondolatait Kemenes György.

kla

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu