A Fradival játszott az U10 és az U11

Verebélyi Gábor és Sziegl Gábor csapatai az FTC vendégei voltak a Népligetben. Az akadémiai csoportok mellett, a grassroots részleg is elutazott, ők a Fradi „B” csapataival találkoztak.

mkla

A 3x20 perces játékrészek többnyire a Ferencváros sikerével értek véget minden korosztályban, de a fiatalok így is rengeteg élménnyel gazdagodtak. A meccsek után fotózkodhattak, illetve autogramot gyűjthettek, találkoztak a zöld-fehérek korábbi, és jelenleg labdarúgóival. Ott volt többek közt Vladan Csukics, Lisztes Krisztián, Böde Dániel és Varga Roland is, de Thomas Doll is váltott pár szót a gyerekekkel. A program egyéni és csapatszinten is jól szolgálta a fejlődést.

Verebélyi Gábor (Mercedes-KLA U10): Kezdünk egyre egységesebb formában játszani hétről hétre, sok helyzetet kidolgoztunk most is, de csak néhány gólt sikerült szereznünk. A Ferencváros gyorsabb játékot mutatott, az általunk elkövetett hibákat, illetve fizikális fölényüket maximálisan kihasználták.

Sziegl Gábor (Mercedes-KLA U11): Összességében nagyon hasznos program volt. Egyfelől srácok élvezték az utazást, illetve a körülményeket, ahol a vártak minket, másfelől pedig szakmailag is hasznos volt a nap, még akkor is, ha a Fradi "A" csapat más erőt képviselt. Amit hétvégén a Bozsik-programokon kisebb ellenállás ellen gyakorlunk, azt most nagyobb nyomás alatt is kipróbálhattuk. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu