Megye II.: Bravúros győzelem a címvédő otthonában!

Szombaton a bajnok Városföld vendége volt a KLC-KTE SI, és a megye II-es csapat tovább folytatta szenzációs sorozatát, bravúros győzelmet aratott Bozsik Máté duplájával.

Bozsik

Bozsik ismét nyerőember volt

Kitűnő iramban kezdődött a találkozó, melynek első negyedórájában többször is helyzetbe került a KLC-KTE SI, ám egy kontrából mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést. A gól nem szegte kedvét a mieinknek, bátran támadtak, és végül Bozsik 16-ról ki is lőtte a hosszú alsót néhány perccel később. A gyors gólváltás után is maradt a jó iram, és meglepő módon a Városföld nem tudott felpörögni, a KLC-KTE SI bátor és lelkes játékkal, egyértelműen méltó partner volt.

Fordulás után inkább küzdelmesebb és keményebb lett a találkozó, a játékvezetőnek volt dolga az indulatok megfékezésével, de ez nekünk kedvezett. Az egyre feszültebben futballozó városföldiek nagyot hibáztak, egy kecskeméti kapunál elvégzett pontrúgásukból kaptak kontrát, melynek végén Filus Andor passzából törhetett kapura ismét Bozsik, és nem is hibázott. Az utolsó 20 perc így még nagyobb csatát hozott, a Városföld minden erejével igyekezett begyötörni az egyenlítő gólt, pontrúgásaik nem is voltak veszélytelenek, ám Borbély és a védelem jól állta a sarat, kontrából pedig akár Bozsik dönthette volna el a pontok sorsát. Újabb gól azonban már nem született, a látottak alapján megérdemelte a bravúrt a KLC-KTE SI, mely április óta tartó veretlenségét vette el a címvédőnek.


Városföld – KLC-KTE SI 1-2 (1-1)

Megye II. észak, 8. forduló

Városföld: Házi – Marosvölgyi, Huber, Szántó, Kertész (Balog 80.) – Farkas, Kovács (Márics 68.) – Szabó G., Kiss Sz., Pánczél – Kiss L.

KLC-KTE SI: Borbély – Dinnyés, Keresztes, Garaci, Pap – Zsoldos, Péntek (Kelő 90.), Filus (Pászti 80.) – Bende (Grecs 90.), Bozsik, Stein.

Gól: Kiss Sz. (14.) ill. Bozsik (18., 67.)

Sárga lap: Kiss L., Szántó ill. Stein, Pászti.

Márton Tibor: Úgy érzem, hogy minden csapatrészben jobbak voltunk a mai napon. Nagyon jó és szervezett ellenfelet vertünk a saját pályáján, ez azt jelenti, hogy kis csapatunknak van tartása. Dolgozunk tovább, szeretnénk megvalósítani a terveinket.

Ifi mérkőzés: Városföld – KLC-KTE SI 2-2

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu