Hatvanon nyertek az U18-as lányok, 4 pontot szerzett az U15

Szabó Erika korosztályos csapatai pozitív hétvégét zártak, az U18 hatvani sikerével a dobogóra lépett fel, míg az U15 ezúttal már 4 pontot gyűjtött be az ősz második minitornáján.

Az U18-as hölgyek ismét magabiztos győzelemnek örülhettek, ezúttal a Hatvan vendégeként nyertek 5-0-ra. Ezzel a sikerrel a tabella harmadik helyére léptek fel, vasárnap 14 órakor a veretlen Honvéd ellen folytatják a kecskeméti GAMF-pályán a bajnokságot.

Hatvan – Mercedes-KLA 0-5 (0-2)

Leány U18 közép csoport, 4. forduló

KLA: Fehérvári – Filutás, Bagó B., Pap P., Pap F. – Festő-Hegedűs, Rebek, Laczkó, Vígh – Ésik, Szabó L.

Gól: Ésik (27., 40., 55., 77.), Szabó L. (52.)

Az U15 hazai környezetben, a GAMF-pályán rendezte a bajnokság második minitornáját, melyen ismét legyőzték a Békéscsabát, és ezúttal a Félegyházával is döntetlent játszottak. Legközelebb a Békéscsaba lesz a rendező, október 16-án.

Mercedes-KLA – Szolnok 1-3 (Gól: Filutás 10. ill. Urbán 7., 17., Pintér 19.)

Félegyházi TSI – Mercedes-KLA 1-1 (Gól: Fekete 11. ill. Bali 9.)

Békéscsaba – Mercedes-KLA 0-5 (Gól: Császár 2., 11., Bertalan 5., Virág 6., 13.)

Az U15 kerete: Festő-Hegedűs, Filutás, Császár, Nyakas, Bali, Szöllősi, Bertalan, Virág, Gál, Kis, Varga, Nagy, Csikai, Gattyán.

Szabó Erika: Az U18 az eddigi legerősebb ellenfelével találkozott, a Hatvan igen technikás, taktikus focit játszó ellenfélnek bizonyult. Műfüvön, igen melegben játszottunk, és bár 5-0-ra nyertünk, a lányoknak mindent ki kellett adniuk magukból. Ugyan az első, nyerhető meccsünket elvesztettük, ez az igazi arca a csapatnak. Ésik Enikő különösen jó napot fogott ki, Fehérvári Noémi személyében pedig új kapust avattunk. Sajnos sokan hiányoztak betegség, kisebb sérülés okán, Jánosy Esztert azonban operálni kellett, így rá ősszel már nem számíthatunk. Az U15-el minél több időt töltünk együtt, annál inkább sikerül fejlődni. Most sikerült megszorongatnunk már a Szolnokot, a Félegyházával döntetlent játszottunk, a Békéscsaba ellen pedig úgy érzem kötelező nyernünk képességeink alapján, ezt gólokban is kihoztuk. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu