Elmaradt a bravúr az U19-től

A srácok mindent megtettek

Vasárnap a dobogóért hajtó Soroksár csapatát látta vendégül a 9. helyen álló U19-es együttesünk a regionális kiemelt bajnokság 15. fordulójában. A találkozón a mieink hősiesen védekeztek, több kontratámadást is vezethettek, ám nem jött össze a gólszerzés, míg az ellenfél két akciót sikeresen befejezett, így elvitte a pontokat Kecskemétről

Ozsváth Ferenc vezetőedző érétkelése: – Közepes iramban kezdődött a mérkőzés, amely során méltó ellenfelei voltunk a jobb erőket felvonultató soroksáriaknak, akik egy-két kisebb helyzetet dolgoztak ki a kapunk előtt. Dicséretesen védekező csapatunk erejéből néha veszélyes kontratámadásra is futotta, de az utolsó passzokba sok hiba csúszott, így oda lettek ezek a lehetőségek, sőt az utolsó pillanatban egy megpattanó távoli lövés utat talált a kapunkba. A második játékrészben szerkezetet váltva mindent megtettünk a góllövés érdekében, de a két kimaradt ziccerünkre góllal válaszolt ellenfelünk, így elmaradt a bravúr.

Mercedes KLC – Soroksár SC 0–2 (0–1)

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 15. forduló
Kecskemét, Széktói Stadion
2024. március 10., vasárnap, 16:30

A KLC összeállítása: Zsikla – Domokos (Ozsváth 59.), Banó, Zoboki, Kecskeméti, Bujdosó (Varga 68.), Ludvigh, Ruzsonik, Tóth B., Pesti (Rácz 59.), Horvát (Losonczi 68.).

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu