Nagyot küzdött, de nem bírt a második helyezettel női futsal csapatunk

A Nagykanizsa elvitte a pontokat

Az FC Nagykanizsa látogatott a Katona József Gimnázium Dunszt Ferenc Tornacsarnokába, ahol a női futsal NB II Nyugati-csoportjában csapatunk látta vendégül. A vasárnapi találkozót a vendégek kezdték jobbam, a második játékrész elején már hárommal vezettek. A mieink azonban nem adták fel, három perccel a harmadik bekapott gól után már csak egy volt a hátrány. Az adok-kapokból viszont végül a Nagykanizsa jött ki jobban, amely 4–3-ra megnyerte a találkozót. Csapatunk a 6. helyen áll a tabellán.

Balla Gábor vezetőedző értékelése: – Egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek. A második játékrészben már egész jól játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos sok maradt is ki. A hajrá izgalmasra sikeredett, de az egyenlítés elmaradt.

Kecskeméti LC – FC Nagykanizsa 3–4 (0–2)

Női Futsal NB II. Nyugati csoport 12. forduló
Kecskemét, Dunszt Ferenc Tornacsarnok
2024. március 10., vasárnap, 11:00

A KLC összeállítása: Illés – Túri Zs., Jakab, Sütő, Ésik. Csere: Szaszkó, Berki-Farkas, Csányi, Sándor, Túri K., Horváth, Balogh.

Gólszerzők: Horváth Hanna (27.), Ésik Enikő (28.), Csányi Bettina (40.), ill. Szollár Bernadett (10., 25.), Sóstai Lili (15., 38.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu