Döntetlennel indult a tavasz

Nem született gól a Lajosmizse elleni nyitányon. 

Hazai pályán kezdte meg a megyei első osztály tavaszi szezonját a KLC, az ellenfél a Lajosmizse volt. A nézők nagyon kemény mezőnyjátékot és két kapufát láthattak, de gól nem született a derbin. 

Az első negyedóárban mindkét együttes eltalálta a kapufát, előbb Major húzódott befelé, majd tizenhatról tesztelte a vasat, majd a másik oldalon Halasi is hasonlóan keveset hibázott. Az első félóra végén újabb helyzetünk adódott, de Nemesvári az oldalhálóba lőtt, majd egy lesgólt is láthattunk. Lefújás előtt Módra mentett nagyot a gólvonalon, majd Bozsik lövését kapta ki a sarokból Lord. A második félidőben talán kicsit nagyobb volt a hangsúly a biztonságon, hiszen egyre inkább egygólos meccs alakult ki, ez a találat azonban egyik részről sem született meg. 

Kecskeméti LC - Lajosmizse 0-0 (0-0)

Megye I. 16. forduló 

KLC: Erdélyi – S. Juhász, Bogár, Módra, Kőrös - Nemesvári (Tóth K. 60.), Zsoldos, Stein, Szűcs - Major (Faragó 80.), Bozsik (Szedmák 66.)

Nagy Lajos: Van bennem hiányérzet, mert úgy érzem, hogy nem egy pontot nyertünk, hanem kettőt elveszítettünk. Mezőnyben lefociztuk az ellenfelünket, többet birtokoltuk a labdát, és erre is készültünk a meccs előtt. Helyzetek alapján is úgy érzem. hogy mi álltunk közelebb a győzelemhez. Ez egy jó kiindulópont a jövőre nézve, örülök, hogy az eltervezett stabil játékot meg tudtuk ma valósítani a pályán. Remélem, ez a munka a továbbiakban pontokban is meg fog mutatkozni.

Szerző: Nyitray András (forrás: kesport.hu)