Nem ment a játék Kecelen

Vereséggel tértünk haza

A Vármegyei I. 24. fordulójában a Kecel otthonában léptünk pályára vasárnap délután. A találkozó előtt egy hellyel és két ponttal előzött meg minket a Kecel. A meccsen viszont ezt az előnyét tovább növelte velünk szemben ellenfelünk, ugyanis magabiztosan győzött. A szünetben kettővel, egy óra játékot követően néggyel vezettek, végül 5–1-re nyertek.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Ez a mérkőzés egyes játékosok számára – ami a teljesítményüket illeti – igazi mélypont volt. Olyan burleszk filmekbe illő gólokat kaptuk, amiket értékelni sem lehet. Úgy érzem, most kerültünk igazán mély gödörbe. A hibák kihatottak a játék képére. Amíg korábban a rosszabb eredmények mellett legalább a játékkal valamilyen szinten elégedettek lehettünk, most azzal sem. Ellenfelünk racionálisan játszott, és nagy arányban legyőzött minket. Csak gratulálni tudok a Kecelnek!  

Kecel FC – Kecskeméti LC 5–1 (2–0)

Vármegyei I., 24. forduló
2024. április 21., vasárnap, 17:00
Kecel Sporttelep
JV: Allaga Iván (Horváth Balázs, Szász Gyula) 

A KLC összeállítása: Bogdán – Márki, Pintyi, Fleig (Ruzsonik 78.), Major, Selmeci, Kurucz (Récsei 46.), Czumbil (Szabó D. 69.), Ludvigh (Schneider 57.), Bessenyei (Katona 46.), Terbe.

Gólszerzők: Gavula-Recte-Mikula (20., 60.), Bányai (27.), Killer (58., 73.), ill. Katona (81.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu