Szerdán kupameccs vár felnőtt csapatunkra, a Hartát fogadjuk

Komoly izgalmakra van kilátás

A bajnokságban a sok sérültnek és a csapatunkat elérő betegséghullámnak köszönhetően nem úgy sikerül tavaszi szereplésünk, mint ahogyan azt elterveztünk, de szerdán hazai pályán a kupában nyílik alkalmunk a javításra. Ellenfelünk az a Harta lesz, amely a Vármegyei I-ben a 8. helyen áll úgy, hogy nálunk 13 ponttal szerzett többet.

A két csapat a bajnokságban is nemsokára összecsap egymással, április 27-én újra Kecskeméten fogadjuk a Hartát. Jó előjel a számunkra, hogy ősszel a bajnokságban Pintyi Roland találatával 1–0-ra nyertünk Hartán.

Ami a kupát illeti, szeptember 13-án az Ágasegyházát idegenben 5–0-ra vertük, majd szeptember végén az előző fordulóban városi derbin jutottunk tovább: az SC Hírös-Ép ellen 2-2-re végeztünk, majd tizenegyespárbajban felülkerekedtünk! A Harta két magabiztos sikerrel jutott el a kupa 4. fordulójáig, az Izsákot 8–0-ra, az Apostagot 4–1-re verték.   

A szerdai találkozó 17 órakor kezdődik a Széktói Stadion műfüves pályáján. Célunk a továbbjutás, hiszen szeretnénk megismételni azt, amit tavaly: főtáblára jutni!

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Nagyon nehéz kupameccs vár ránk szerdán. A Harta a bajnokságban jó formát mutat. A megyei és amatőr fociban mindig sok a kérdőjel egy hétközi meccsel kapcsolatban. Nem tudjuk, hogy milyen kerettel jön el ellenfelünk, illetve nálunk is lesz olyan játékos, aki munkahelyi elfoglaltság miatt nem tud velünk tartani. Az biztos, hogy egységes, jó erőkből álló Hartával fogunk találkozni. A játék minőségével nem voltunk elégedetlenek az elmúlt hetekben, ám a sok egyéni hiba miatt továbbra is eredménytelenek vagyunk tavasszal. A hétvégi, Baja ellen hazai pályán 2–1-re elveszített találkozóhoz képest lesznek változások csapatunkban, hiszen vannak újabb sérültjeink, de visszatérőnk is. Tavaly sikerült főtáblára jutni, ezt próbáljuk megismételni idén is, és reméljük, hogy önbizalmat ad majd számunkra ez a kupameccs.

Kecskeméti LC – Harta SE

Vármegyei Kupa, 4. forduló
2024. április 17., szerda, 17:00
Kecskemét

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu