Legyőzte a Honvédot a leány U16-os csapat

A második félidő döntött

A Budapest Honvéddal játszott hazai pályán az U16-os leány csapatunk május 2-án. A kispestiek a tabella alsó felében helyezkednek el, míg a mieink a dobogóért küzdenek (jelenleg a 4. helyen állnak), így fontos volt számunkra a 3 pont megszerzése.

Az első félidőben nem született gól, azonban a fordulást követően Döme Nóra és Kiss Virág is betalált, így 2-0-ra győztünk.

Az első gólt szerző Döme Nóra, illetve a remekül futballozó Jambrik Nóra közösen értékelt a meccs után: – A legutóbbi mérkőzéseket cserék nélkül kényszerültünk lejátszani, viszont a csütörtöki fordulóra 13 játékossal tudtunk kiállni. Sok hazai támadási kísérlet ellenére az első félidőt 0–0-s eredménnyel zártuk. A második 40 percben reményteli helyzetek után az 56. percben megszereztük a vezetést. A mérkőzés vége felé egy újabb sikeres támadás után 2–0 lett az állás, ami egyben a végeredmény is. Még egyszer köszönjük a szurkolóknak, akik biztattak minket.

Mercedes KLC – Budapest Honvéd FC 2–0 (0–0)

Leány Regionális U-16 Dél-Keleti csoport 19. forduló
Kecskemét
2024. május 2.

A KLC összeállítása: Illés – Farkas, Jambrik (Tajti 41.), Kiss, Szűcs, Szaszkó R., Müller (Bohó 60.), Sebők, Balogh, Döme, Ágoston (Kovács 71.).

Gólszerzők: Döme Nóra (56.), Kiss Virág (67.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu