Tovább növelte előnyét az élen felnőtt női csapatunk

Három gól az első és három gól a második félidőben

A LUA Baja együttesét fogadta hazai pályán felnőtt női csapatunk a Vármegyei I. 9. fordulójában. A találkozón már az első percben kialakult a mieink fölénye, melyet az első félidőben három góllal is bizonyítottak. A fordulást követően is hasonlóan alakult a játék képe, és 14 perc alatt, az 58. és a 72. perc között újabb három alkalommal voltunk eredményesek, így kialakítva a 6–0-s végeredményt. A hat gólt öt játékosunk hozta össze, Szöllősi Lora Lotti duplázni tudott, Sándor Erzsébet Anita, Kis Lili, Szaszkó Tiara és Bertalan Lili egyszer-egyszer talált be.

A játéknap másik meccsén a sereghajtó Bugac némi meglepetésre 2–1-re legyőzte a második helyen álló Kiskőröst, ami azt jelenti, hogy már négy ponttal vezetjük a tabellát.  

S. Juhász Attila értékelése: – A mérkőzés kezdetétől magabiztos játékkal, végig mezőnyfölényben megérdemelt győzelmet arattunk a LUA Baja csapata ellen. A múlt héten nyújtott teljesítményüket picit fokozták a lányok, sorra alakították ki a felépített támadások során a helyzeteket, melyek egyikéből már a 6. percben eredményesek voltunk. Az első félidőben ezt követően még kétszer sikerült bevenni a bajai kaput, így háromgólos előnnyel kezdhettük a második játékrészt. A jó játékot és a mezőnyfölényt végig fenntartva további három gólt szereztünk, kialakítva a 6–0-s végeredményt. Győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt. Gratulálok a lányoknak a győzni akaráshoz és a fegyelmezett jó játékhoz!

Kecskeméti LC – LUA Baja 6–0 (3–0)

Vármegyei Női I. 9. forduló
2024. április 14.
Kecskemét

A KLC összeállítása: Illés – Sándor (Kalaposné Varga 61.), Jakab (Szaszkó T. 41.), Bertalan, Kis (Pallagi 41.), Túri K. (Farkas 76.), Sütő, Szöllősi (Berki-Farkas 61.), Túri Zs.

Gólszerzők: Sándor Erzsébet Anita (6.), Szöllősi Lora Lotti (33., 58.), Kis Lili Anna (39.), Szaszkó Tiara (69.), Bertalan Lili Laura (72.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu