Fontos rangadót nyert meg az U17

Pap Szabolcs csapata háromszor is vezetést szerzett a meccsen

Nagyon kiélezett mérkőzés várt előző hétvégén U17-es csapatunkra, amely a regionális kiemelt bajnokság 21. fordulójában a REAC együttesét látta vendégül. A két csapatot a találkozó előtt csupán egy pont választotta el a tabellán, így a vártnak megfelelően kiegyenlített volt az összecsapás. A mieink háromszor is megszerezték a vezetést a meccsen, az első két alkalommal még tudott egyenlíteni a vendégsereg, de harmadjára ez már nem jött össze, így a fontos felsőházi rangadót megnyertük!   

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése: – Igazi "6 pontos" mérkőzésre készültünk a REAC ellen, mi az 5., ők a 6. helyen álltak a forduló előtt. Ebben a szezonban már idegenben és hazai pályán a kupában is sikerült legyőzni őket, így biztató előjelekkel vártuk a rangadót. A mérkőzés nagy iramban kezdődött, sok futással, párhacokkal. Az első percekben sikerült is ziccerig jutni, ami sajnos kimaradt. A félidő közepén egy szöglet után sikerült megszerezni a vezetést egy szép fejessel, ezután sajnos egy ide-oda pattogó labdából a vendégek egyenlítettek. A folytatásban is nagy iram jellemezte a találkozót, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, ezekből nekünk sikerült egy lepattanó után megszerezni újra a vezetést. A második felvonásban ott folytatták a csapatok, ahol az elsőben abbahagyták, nagy iram és sok akció jellemezte a mérkőzést. A félidő közepén egy ritkán látható nagy góllal ellenfelünk kiegyenlített, amire sikerült egy kis szerencsével válaszolni, így megszerezni a vezetést és megnyerni egy fontos meccset! A meccs képe alapján a döntetlen lett volna a reális eredmény. Gratulálok a srácoknak, több jó teljesítmény is volt, amire lehet építeni. Dolgozunk tovább, a következő fordulóban szomszédvári rangadó vár ránk a Cegléd ellen.

Mercedes KLC – REAC Sportiskola SE 3–2 (2–1)ű

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 21. forduló
Kecskemét
2024. április 19.

A KLC összeállítása: Bogdán – Kothencz, Csikós, Czumbil (Nagy G. 46.), Pusztai (Marton 57.) – Losonczi, Doktor (Tóthalmi 93.), Ozsváth – Zábrádi, Nagy D. (Diószegi 76.), Zoboki.

Gólszerzők: Csikós Csanád (21.), Pusztai Kristóf (45.), Nagy Gábor (83.), ill. Juhász Máté (40.), Nagy Richárd (71.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu