Gólzárporos rangadót játszott az U13

Osztozkodtak a pontokon a felek

Vasárnap az Iváncsa ellen kezdte meg hazai pályán a tavaszi szezon küzdelmeit az U13-as csapatunk. A találkozó sokgólos döntetlennel zárult.

Szalai Krisztofer vezetőedző értékelése: – Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, lassúak, tompák és ütemtelenek voltunk. A második 20 percben változtatásokat eszközöltünk személyi és felfogásbeli téren egyaránt, aminek az lett az eredménye, hogy 2-0-s előnnyel vonultunk a félidőre. Sajnos a harmadik negyedre kiengedtünk egy kicsit, az ellenfelünk két kontratámadással kiegyenlített, ezután újra meg tudtuk szerezni a vezetést, de két perccel a játékidő vége előtt az Iváncsa újra kiegyenlített, így 3-3 döntetlennel zárult a mérkőzés. Sajnos nem lehetek elégedett a mérkőzésen látottakkal, az eredménytől eltekintve a mutatott játékképünk és a hozzáállásunk nagyon alacsony szintet ütött meg. Három ugyanolyan gólt kaptunk ugyanolyan védelmi fegyelmezetlenségből, amíg nekünk vért kell izzadni minden egyes gólunkért, addig az ellenfeleinknek kettesével ajándékozzuk oda azokat. Sokkal többet kell futnunk a következő mérkőzések alatt, folyamatosan le voltunk maradva a játékról mind védekezésben, mind támadásban. A párharcokba gyengén és tompán álltunk bele, sokkal nagyobb dinamikával és agresszivitással kell játszanunk a tavasszal, ha jó eredményeket szeretnénk elérni. Külön szeretnék gratulálni a két évvel fiatalabb 2013-as születésű Gál Jánosnak, aki rögtön 2 góllal tudott bemutatkozni nálunk! Nagy Benettnek pedig ezúton is szeretnék jobbulást kívánni, aki sajnos bokaszalag szakadást szenvedett a mérkőzésen.

Mercedes KLC – Iváncsa KSE 3–3 (2–0)

A KLC összeállítása: Virág Géza – Kunos Benedek, Telek Dominik, Kovács Martin, Csikai Vendel – Téti Zsombor, Borsos Hunor, Méhes Lajos – Gál János.
Csereként pályára lépett: Fülöp Ákos, Horváth Szilárd, Nagy Benett, Solymosi Dániel, Polgár Levente

Gólszerzők: Gál János (2), Csikai Vendel

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu