Két fejesgól okozta az U16-os csapat vereségét

Nem bírt a szögletekkel csapatunk

Törökszentmiklóson folytatta szereplését U16-os csapatunk a regionális bajnokság középdéli csoport felsőházában. A mieink 4 ponttal, ellenfelünk 9 ponttal vágott neki ennek a mérkőzésnek. A vezetést egy szép akciót követően mi szereztük meg, de két szöglet után már a hazaiaknál volt az előny, melyet a végéig nem is engedtek ki a kezükből.

Nagy Lajos vezetőedző értékelése: – Két azonos képességű csapat találkozott ezen a napon. Mi szereztük meg az első gólt, de ellenfelünk két szöglet utáni fejesgóllal átvette a vezetést. A helyzetek és a mutatott játék alapján, a döntetlen eredmény igazságosabb lett volna. A hazai csapat győzelméhez a játékvezető nagyban hozzájárult, mivel arcátlan módon segítette ítéleteivel a hazai csapatot. A csapat mindent megtett a jobb eredmény eléréséhez! Teljesítményéért külön dicséretet érdemel Németh, Farkas, Szabó és Kelemen.

Törökszentmiklósi FC Veteriner – Mercedes-Kecskeméti LC 2–1 (1–1)

MLSZ regionális U16 alap Középdéli csoport, felsőház 6. forduló
Törökszentmiklós
2024. március 30.

A KLC összeállítása: Német – Papp, Dóka, Farkas, Pongó – Szabó Á., Jakab, Kelemen, Fogl – Kiss Pál, Rácz. Cserék: Csányi, Kapás, Andrási, Makai.

Gólszerzők: Négyesi Martin (45., 75.), ill. Szabó Ármin (26.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu