Stadion

Széktói Stadion

6000 Kecskemét, Csabay Géza krt. 1/a. 

Megközelíthetőség:

Helyi busszal

Noszlopy Gáspár Park (vasútállomás és buszpályaudvar mellett) - 1, 15 (Uszoda megálló), 22 (strand megálló)

Széchenyi tér (belváros, Arany Homok Hotel) - 11, 17 (Uszoda megálló)

Autóval

Az M5-ös autópályán Szeged, vagy Budapest felől, illetve az 52-es főúton Dunaföldvár felől: Kecskemét nyugati lehajtó a belváros felé, majd az egyetem után rögtön balra kell kanyarodni, kb. 100 méter után következik a stadion. 

Az 5-ös főúton Szeged felől: Erzsébet körútnál balra (Praktiker) majd a körúton Budapest felé, utána a Dózsa György útnál (Dunaföldvár felé) balra. A vendég szurkolóknak a körforgalom utáni első kereszteződésnél kell balra fordulniuk. 

Az 5-ös főúton Budapest felől: Legcélszerűbb az Akadémia körútnál jobbra kanyarodni és a Megyei Kórház irányába tartani. A kórház balra lesz látható, itt a lámpánál egyenesen tovább haladva következik egy vasúti átjáró, majd az uszoda, ezzel szemben található a bejárat és a parkoló. 

A 441-es úton Szolnok, Nagykőrös felől: a vasút után 200 méterrel jobbra a Bethlen körúton, itt majdnem egy félkör után egészen a Dózsa György útig, ahol jobbra (Dunaföldvár felé) kelle kanyarodni. Innentől mintha az 5-ös főúton jöttünk volna Szeged felől. 

44-es főúton Békéscsaba felől: a repülőtérnél a belváros felé jobbra, majd az aluljáróból kiérkezve a lámpánál jobbra. Innentől a 441-es útvonala követendő. 

Az 54-es úton Baja felől: legcélszerűbb Kecskemét dél csomópontjánál az autópályára felhajtani (az elkerülő szakaszon ingyenes), majd a következő, Kecskemét nyugat lehajtónál a belváros felé hajtani. Innentől az M5-ös autópálya követendő. 

Parkolás

A vendég szurkolók számára parkolási lehetőség a Stadion mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található, ahol egyben a vendégszektor bejárata is megtalálható.