Történet


Megalakulás

A Kecskeméti LC 1992 novemberében a városi labdarúgásban dolgozó szakemberek kezdeményezésének köszönhetően alakult meg. Országos szinten az első utánpótlás-nevelő egyesületek közé tartozik.

Alapítótagok: Dr. Bozóky Imre, Hegymegi István, Jánosi István, Karakas Ferenc, Losonczy László, Ludvigh Zoltánné, Mészáros János, Tánczos András, Virág András, Vrabély Győző.

Az egyesület létrejötte megteremtette a szervezett keretek között folytatott labdarúgás oktatás lehetőségét, mely kedvező fogadtatásra talált a kecskeméti családok körében.

Célok

Az alapításkor megfogalmazott célkitűzések között található a labdarúgás népszerűsítése, rendszeres edzési lehetőség biztosítása, utánpótlás tornák szervezése, részvétel az országos és nemzetközi tornákon. Céljaink megvalósítása kizárólag akkor vezet eredményre, ha folyamatosan támaszkodunk a gyermekek mögött álló szülőkre és velük folyamatosan együttműködve végezzük munkánkat, neveljük a fiatalokat.

Fontos célunk a gyerekek egészséges testi-lelki fejlődésének elősegítése, a rendszeres sportnak életmódjuk részévé tétele, az ifjú focisták személyiségének formálása, a sport eszközként való felhasználásával. Mindezekkel párhuzamosan a labdarúgásban legügyesebb gyerekek kiválasztása és képzése, versenyeztetése.

Klubvezetés 

 

S. Juhász Attila

Ügyvezető elnök

 

Karakas Ferenc

Ügyvezető elnökhelyettes

 

 

Elnökség

Az elnökség tagjai 2013. március 26-tól:

S. Juhász Attila
Karakas Ferenc
Török László
Dr. Nagy Zoltán
Versegi János
Losonczy László
Dr. Kiss Attila
Forczek Angéla
Parti Gyula
Kovács Attila
Losonczy Anikó
Koppány Károly


A felügyelőbizottság tagjai 2013. március 26-tól:

Ackerl Klára
Kapás Mihály
Komonyi Gábor
 

Az elnökség tagjai 2016. március 3-tól:

S. Juhász Attila
Karakas Ferenc
Török László
Losonczy László
Dr. Nagy Zoltán
Versegi János
Sipos László
Dr. Polyák József
Nándorfi Péter 


A felügyelőbizottság tagjai 2016. március 3-tól:

Ackerl Klára
Aczél Péter
Dr. Csima Gyula