30 éves jubileumát ünnepli klubunk

November 21-én kerül rá sor.

Különleges esztendő az idei egyesületünk életében, hiszen a Kecskeméti LC 30 éves lesz, a jubileumi születésnapot november 21-én ünnepeljük.

A Kecskeméti Labdarúgó Club országos szinten egyike az első utánpótlás neveléssel foglalkozó egyesületeknek. Köszönet az Alapítóknak - Dr. Bozóky Imre, Hegymegi István, Jánosi István, Karakas Ferenc, Losonczy László, Ludvigh Zoltánné, Mészáros János, Tánczos András, Virág András, Vrabély Győző -, hogy felismerték a szervezett keretek között zajló sportoktatás fontosságát és tettek is ennek megvalósításáért.

Az alapításkor megfogalmazott célok: a labdarúgás népszerűsítése az óvodás és kisiskolás gyermekek körében; rendszeres edzési lehetőség biztosítása; tornák szervezése, országos és nemzetközi tornákon való részvétel; egy egészségtudatosabb életmód népszerűsítése volt. Az alapítás 30. évfordulóját szeretnénk emlékezetessé tenni, ezzel is tovább népszerűsítve a sportos életmódot, a futballt.

Születésnapi ünneplésünk 15:00 órai kezdéssel a Magyar Színészválogatott és a Kecskeméti Labdarúgó Club edzői mérkőzésével indul a Széktói Stadionban, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Jubileumi Ünnepségünk a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Színháztermében kerül megrendezésre 17:30-tól. A rendezvényre várjuk jelenlegi és volt labdarúgóinkat, munkatársainkat, egyesületünk tevékenységét támogató személyeket, vállalkozásokat.

Ünnepeljünk együtt november 21-én!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu