A kupa után a bajnokságban is nyert a KLC

Márton Pál csapata két mérkőzést is játszott a mögöttünk hagyott hét során, a megyei kupában a Lajosmizsét, a bajnokságban a Kecelt győzték le magabiztosan három gólt szerezve.

KLC

Az alacsonyabb osztályú Lajosmizse sokáig jól tartotta magát, majd az első játékrész hajrájában feltörte védelmüket a sok fiatallal felálló KLC, és a második játékrészben gyorsan be is biztosították továbbjutásukat.

Lajosmizse – KLC 0-3 (0-1)

Megyei Kupa, 04.09.

KLC: Benkő – Márki, Garaci, Szántó, Vojtovics (Nagy G. 65.) – Faragó, Kürtösi (Péntek 46.), Nagy D. (Kis 58.) – Ihos (Márton 46.), Káli, Nagy L. (Szabó 46.)

Gól: Nagy D. (45., 56.), Káli (70.)

A bajnokságban hosszabb idő után játszhatott újra itthon a csapat, és a Kalocsa elleni vereséget biztos győzelemmel sikerült feledtetni. Márton Pál ezúttal is több fiatallal számolhatott, hiszen az U21-nek nem volt bajnoki meccse hétvégén. Győzelmével a hetedik helyet foglalja el jelenleg a KLC, következő ellenfelük a Kiskőrös lesz vasárnap 17 órakor idegenben.

KLC – Kecel 3-1 (2-1)

Megye I., 22. forduló

KLC: Beke – Garaci, Virágh (Vojtovics 88.), Márton, István – Ludasi (Márki 75.), Péntek, Faragó – Marton (Szántó 85.), Szabó (Kneiszel 81.), Káli (Ihos 66.).

Gól: Szabó (36.), Faragó (39.), István (47.) ill. Horváth (13.)

Kiállítva: Faragó (53.)

Márton Pál: A kupában egy alacsonyabb osztályú, ám lelkes, fegyelmezetten futballozó csapattal találkoztunk. Az osztálykülönbséget a második félidőben sikerült realizálnunk. Szépen haladunk eddig a sorozatban, várjuk a sorsolást, szeretnénk minél tovább eljutni. A Kecel ellen gyakorlatilag ajándékba adtunk egy gólt az elején, de utána átvettük a játék irányítását, ennek köszönhetően fordítottunk is. Dicséret illeti a csapatot azért is, hogy a kiállítás után is meg tudtuk őrizni az előnyt. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu