Káli triplával hengerelt a KLC

A Kiskunhalas volt a KLC áldozata vasárnap, Márton Pál együttese határozott támadójátékkal, valamint jó helyzetkihasználással sokkolta az egyébként jól kezdő vendégeket. Az első negyedóra inkább a Kiskunhalasé volt, ám ezt az időszakot sikerült megúsznia kapott gól nélkül a KLC-nek, majd pár percen belül kétgólos előnyt szereztek. Előbb Parti fejelt kitűnően a kapuba, majd Káli lépett ki egy indítással és szépen pöccintette azt el a kapus alatt. Fordulás után aztán a klasszikus mesterhármas is összejött neki, előbb egy kipattanót vágott a kapuba, majd egy léc alá bombázott büntetővel állította be a 4-0-s végeredményt.

KLC – Kiskunhalas 4-0 (2-0)

KLC: Mihályka – Márton (Nagy L. 29.), Garaci, Szántó, Vojtovics – Péntek, Szabó (Kovács 83.), Filus – Ihos (Kneiszel 69.), Parti (Nagy G. 78.), Káli (Demeter 82.).

Gól: Parti (30.), Káli (32., 55., 58.)

Márton Pál: A meccset jól kezdték a vendégek, ám szép támadásokat vezetve, félóra elteltével magunkhoz ragadtuk az előnyt. A második játékrészben egységes, sokmozgásos támadójátékunk, és Káli kitűnő helyzetkihasználása révén növeltük előnyünket. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu