Megye I.: Újabb sima győzelem a KLC-től

Márton Pál együttese ismét magabiztos győzelmet ért el hazai pályán, ezúttal a Hartát győzték le simán, így négy kör után 50 százalékos a mérlegük.

KLC

A két bajnokesélyes ugyan nem hagyott esélyt a KLC-nek, ám azóta mindkét hazai meccsét kapott gól nélkül nyerte az együttes. A Kiskunhalas 2-0-os legyőzése után, ezúttal a Harta volt az áldozat. A vendégeknek egy pillanatig sem volt esélyük, a KLC nagy rohamokkal kezdett és végig fölényben is maradt. Az első félidőben előbb Faragó büntetője, majd Kapus ziccere után került a kapuba a labda, a folytatásban pedig tovább remekeltek a fiatalok, hiszen Kapus végül mesterhármasig jutott, a hajrában pedig Ihos is betalált.

A KLC a hetedik helyen áll eddig megszerzett 6 pontjával, legközelebb Tompára látogat a csapat. 

KLC – Harta 5-0 (2-0)

Megyei I., 4. forduló

KLC: Beke – Kovács Z., Molnár, Garaci, Pap (Kovács A. 61.) – Péntek, Kürtösi (Ihos 46.) – Lévai (Berezvai 61.), Faragó, Pék (Nagy L. 46.) – Kapus (Kneiszel 70.).

Harta: Bebők – Szabadi, Dénes, Kiss (Schuckert 46.), Vörös – Scherer, Kövesdi (Szilasi 70.), Mikóczi, Lisztmaier – Gillich, Lázár (Hangya 72.). 

Gól: Faragó (18.), Kapus (36., 48., 63.), Ihos (83.)

Márton Pál: Tudtuk, hogy ezen a mérkőzés tovább javíthatjuk az önbizalmunkat, önmagunk számára volt ez leginkább fontos. Ebben a szellemben léptünk pályára, és végig irányítottunk. A második félidőben már szebbnél szebb akciókat is vezettünk, és a kapu előtti jobb koncentrációval, akár kétszámjegyű is lehetet volna az eredmény. Fontos, hogy a fiatalok és a tapasztaltak jól dolgoztak együtt, külön öröm, hogy Kapus Patrik klasszikus mesterhármast ért el. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu