Tovább menetel a KLC, egy hetest rúgtak

Márton Pál együttese legutóbb Tompán szerzett értékes pontot, a Kecel ellen pedig utóbbi négy meccséből már a harmadikat nyerte meg, ráadásul nem is akárhogyan. A KLC nehezen indult be, ám a második félidőben felőrölte a keceli együttest.

KLC

Az első félidőben még azért meg kellett dolgoznia a vendégek védelmét a KLC-nek, hiszen a Kecel rendkívül jó lábakon állt, nem véletlenül győzték le például a Híd SC-t sem korábban. Az első találatot végül Lévai gyötörte be (aki mesterhármasával a meccs hőse lett), majd 30 perc után Ihos is betalált. A fiatalok és idősebbek aránya ezúttal is jól el lett találva, a kellő rutin mellé a fiatalos lendület is megvolt. Szünet után aztán rögtön szépített a Kecel, ez pedig úgy „megijesztette” a hazaiakat, hogy hét perc alatt háromszor is bevették Kapitány kapuját. A hajrában aztán még a szurkolók szórakoztatására, újabb három gól született, a meccset végül a sérülés után visszatérő, Parti Gábor zárta le.

KLC – Kecel 7-2 (2-0)

Megye I., 6. forduló

KLC: Beke - Kovács Z., Molnár T., Kovács A., Pap (Szalai 70.) - Garaci, Péntek - Kapus (Nagy L. 46.), Faragó (Kürtösi 59.), Ihos (Berezvai 59.) - Lévai (Parti 78.)

Kecel: Kapitány - Molnár Z., Papp, Sendula, Prucse (Sárközi 46.) - Filus G., Vata (Béleczki 68.), Orcsik (Gombár 76.), Herczeg R. (Herczeg G. 84.) - Filus, Puczi (Horváth 33.)

Gól: Lévai (15., 56., 58.), Ihos (30.), Nagy L. (63.), Berezvai (78.), Parti (90.) ill. Horváth Á. (49.), Filus A. (85.)

Márton Pál: Csalóka képet mutat az eredmény, hiszen aki nem látta a mérkőzést azt hiheti, hogy könnyedén vertünk egy gyenge csapatot. Ezzel szemben  az első félidőben nehéz volt feltörni a szervezetten védekező ellenfelet. A másodikban már egyre nagyobb helyünk volt a támadásoknál, és ezt egyre határozottabb és kreatívabb játékkal tudtuk eredményessé tenni!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu