Megye I.: Megszakadt a KLC veretlenségei sorozata

Márton Pál együttese a Kalocsát fogadta vasárnap, ám zsinórban négy veretlen mérkőzés után, ezúttal pont nélkül maradtak.

KLC - Kalocsa

Nagyot ugorhatott volna a tabellán mindkét csapat egy esetleges győzelemmel, ennek megfelelően főleg a biztonságra törekedetek a játékosok. A rendkívül kevés helyzetet hozó első félidőben, sok szabálytalanság tördelte a játékot, helyenként az indulatokat is kordában kellett tartani. Ziccer nélkül is gólt szerzett azonban a Kalocsa, hiszen negyedóra elteltével, Dosztyicza tekert egy 19 méteres szabadrúgást a bal sarokba. A KLC ugyan mindent megtett az egyenlítésért, ám legnagyobb helyzetükből Ihos a felsőlécet találta csak el.

Fordulás után sem változott a játék képe, a kapus elvétve forogtak veszélyben, mígnem a 69. percben megfogyatkozott a KLC. Kovács András a felezővonalnál rúgott csúnyán meginduló ellenfele után, a játékvezető pedig habozás nélkül kiállította. Az előnyt gyorsan gólra váltotta a Kalocsa, igaz, ehhez nem kevés szerencse is kellett. A 72. percben Sári ment el a jobboldalon, majd a már alapvonalon túlra tartó labdát olyan szerencsésen pöckölte vissza középre, hogy a meglepett Beke érintésével a hálóba került az. Érdekes módon ez adott egy kis lökést a KLC-nek, hiszen Ihos ismét eltalálta a kapufát, majd Parti Gábor fejese kerülte el nem sokkal a kaput. A szépítés azonban nem jött össze, a hajrában pedig Kohány még a kegyelemdöfést is bevitte, egy kontra végén helyezett spiccel a kapuba 16 méterről.

KLC – Kalocsa 0-3 (0-1)

KLC: Beke – Kovács Z. (Berezvai 46.), Molnár, Kovács A., Pap (Kürtösi 58.) – Garaci, Péntek (Márki 75.) – Nagy L., Faragó, Ihos (Illés 84.) – Kapus (Parti 65.).

Kalocsa: Varga – Sára (Réczi 88.), Pandúr, Nasz (Kárpi 77.), Márkus – Vuits A., Kohány B., Dostyicza, Kohány G. (Farkas 77.) – Vuits V. (Fekete 80.), Keszthelyi (Jánosi 85.).

Gól: Dosztyicza (15.), Sára (72.), Kohány B. (90.)

Kiállítva: Kovács A. (69.)

 

Márton Pál: Közel sem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, mint az elmúlt mérkőzéseken és ezzel csak két kapufáig jutottunk. A jól játszó kalocsaiak ellen, most csak ennyire futotta erőnkből emberhátrányban. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu