Megye I.: Döntetlen Soltvadkerten

Az Akasztó magabiztos legyőzése után, ezúttal egy pont került a KLC zsákjába idegenben, ezzel továbbra is tartja helyét az élbolyban.

Faragó

Nem indult jól kecskeméti szempontból a találkozó, hiszen Csernik Csaba, a hazaiak gólfelelőse már a 4. minutumban bevette Beke kapuját. A KLC nem illetődött meg a gyorsan bekapott góltól, saját játékukat igyekeztek erőltetni, erre pedig a hazaiaknak nem volt igazán ellenszere. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen Faragó egyenlíteni tudott szűk félóra után. A Soltvadkert azonban minden egyes hibára jól reagált, sőt góllal is büntették azt, így Csernik újabb találatával, előnnyel vonulhattak a szünetre. Fordulás után sem változott a játék képe, és nem is kellett sokat várni az újabb egalizálásra, az 56. percben ugyanis Filyó Gábor is feliratkozott a góllövők közé. A KLC ugyan mindent megtett, hogy hazahozza a három pontot, ám csak lehetőségek alakultak már ki a folytatásban.

Soltvadkert – Kecskeméti LC 2-2 (2-1)

Soltvadkert: Eifert – Frei (Ugrai 55.), Kővári, Szamosi, Varga – Geleta (Molnár 67.), Tóth, Soproni, Gillich – Pálinkás, Csernik.

KLC: Beke – Kovács Z. (Nagy 79.), Molnár, Kovács A., Nagy L. – Garaci, Faragó (Parti 46.) – Kapus, Filyó (Márki 62.), Ihos – Berezvai (Béres 85.).

Gól: Csernik (4., 39.) ill. Faragó (29.), Filyó (56.)

Márton Pál: A mérkőzés elején egy figyelmetlenség következményeként, rögtön hátrányba kerültünk, de most olyan állapotban van a csapat, hogy egy kihagyástól eltekintve  a mezőnyben végig nyomás alatt tudtuk tartani ellenfelünket. Kétszer  is hátrányból  egyenlítetünk, ez mindenképpen dicséretes, de a többi helyzetünknél nagyobb koncentráció kellett volna. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu