Megye I.: Ponttal távozott Kiskőrösről a KLC

A megyei bajnokságok küzdelmei a hétvégén befejeződtek, ám a KLC azon klubok közé tartozik, mely még egy elhalasztott meccset is pótol idén. A hivatalos záró meccsen mindenesetre sikerült pontot szereznie Márton Páléknak, akik némileg felforgatott csapattal játszottak 0-0-t Kiskőrösön. A KLC november 29-én a Tiszakécske ellen búcsúztatja az őszt, a találkozó 13 órakor kezdődik majd.

Kiskőrös – KLC 0-0 (0-0)

Kiskőrös: Tóth – Lesták (Agócs 15., Miklós 55.), Cebei, Buzás, Markó – Somlyai, Madácsi, Füleki, Bánszki – Fekete, Rimár.

KLC: Beke – Kovács Z., Molnár, Pap, Márki (Béres 85.) – Péntek, Faragó – Nagy L. (Nagy G. 89.), Ihos, Berezvai (Horváth 75.) – Kapus.

Márton Pál: Ezen a mérkőzésen olyan összeállításban és formációban  léptünk pályára, amelyben még az ősszel egyszer sem. Ennek köszönhető, hogy a felfelé játékunk többször pontatlan volt, viszont nagyon fegyelmezetten, harcosan játszottak  a játékosok.  Mivel a taktika és a küzdelem dominált a találkozón, ez hatványozottan sokat ért, így elhoztunk egy pontot a jó erőkből álló ellenfelünktől! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu