U17: Gólzápor a házi rangadón

A megyei U17-es bajnokság északi csoportjában, egymás ellen játszott a „B”, illetve a „C” csapat, a 3-3-as döntetlennel pedig Máté Gáborék az élen zárták az őszi szezont.

KLC „B” – KLC „C” 3-3 (2-1)

„B”: Martony – Csordás, Keresztes, Katona, Varga – Malecz (Ábel 77.), Barta, Kenderes, Bódog – Hedrich, Bozsik (Szalai 87.).

„C”: Czombos (Váczi 67.) – Szántó, Récsei (Furkó 46.), Malomsoki, Néma – Vörös (Stein 81.), Supka, Farkas G. (Kovács 85.), Vezsenyi (Fekete D. 46.) – Fekete D. (Kozma 78.), Farkas M. (Friesz 46.)

Gól: Hedrich (25.), Kenderes (28.), Barta (60.) ill. Vörös (37., 54.), Malomsoki (58.)

Máté Gábor: A visszajátszókkal alaposan megerősödött ellenfelünk, akik így létszámban is többen voltak, így most nem tudtunk nyerni. Gratulálok csapatomnak az őszi elsőséghez!

Kiss Sándor: Fordulatokban és gólokban gazdag, végig izgalmas mérkőzést játszottunk, az eredményt igazságosnak tartom. Köszönöm a csapatomnak az őszi, várakozás feletti helytállást, tavasszal még tovább kívánunk lépni!

Az őszi szezont meglepetésre a KLC „B” zárta az élen, előnyük hat pont a „C” kerettel szemben, míg a címvédő „A” csapat a dobogó harmadik fokára szorult, miután 3-0-os vereséget szenvedtek Lakitelken.

Az élmezőny: KLC „B” 31 pont, KLC „C” 25, KLC „A” 24. 


Szerző: KLC/kecskemetilc.hu