Parti triplával nyert a KLC, botlott az U21

A kalocsai vereség után javítani tudott Márton Pál csapata, a KLC Parti Gábor mesterhármasával tudott nyerni Akasztón, így továbbra is tapad a dobogóért küzdő riválisokra.

Parti

Nem indult azonban jól a meccs, hiszen Juhász Tamás góljával igen korán vezetéshez jutott a hazai csapat. Az Akasztó lelkesen, keményen futballozott, ám a 22. percben egalizálni tudtak a vendégek. A szünetig újabb gól már nem esett, ám annál gyorsabban jött az újabb KLC találat fordulás után, hiszen Parti második találatával már a 48. percben mehettek közepet kezdeni a hazaiak. A gól után már a KLC akarata érvényesült, és nem sokkal később pontot is tettek a meccs végére, így az 5. helyről várhatják a bajnokság folytatását.

Akasztó – Kecskeméti LC 1-3 (1-1)

Megye I., 23. forduló

Akasztó: Váczi – Bende, Biber (Szabó 81.), Kovács Z. (Makó 76.), Lehota – Bódi (Vida 56.), Horváth (Madácsi 56.), Megyes, Kósa – Juhász, Varga.

KLC: Borbély – Kovács Z., Kovács A. (Garaci 69.), Molnár, Pap – Péntek, Kürtösi (Fűz 61.) – Pozsár (Bánhidai 89.), Kapus (Nagy L. 61.), Ihos – Parti (Márki 77.).

Gól: Juhász (13.) ill. Parti (22., 48., 57.)

Márton Pál: Egy jól játszó ellenféllel szemben, hátrányból is tudtunk fordítani, ezért természetesen dicséret illeti a játékosokat. A három pont begyűjtéséhez szükség volt kiemelkedő egyéni teljesítményekre is, mint például a mesterhármast szerző Parti Gáboréra.


U21: Akasztó – KLC 2-2 (1-1)

KLC: Váczi – Bara, Dinnyés, Ormándi, Kadosa – Üres-Farkas (Benkovics 58.), Angeli, Bende, Baján – Dóka (Horváth 61.), Nagy A. (Varró 46.)

Gól: Gubán (29.), Biber (58.) ill. Nagy A. (43.), Varró (47.)

Edző: Parti Gyula

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu