A hajrában hengerelt a KLC, simán nyert az U21

Tartja ötödik helyét a tabellán a KLC, mely a Soltvadkert fölényes legyőzésével újabb három pontot szerzett a megyei élvonalban. Márton Pál csapata rengeteg helyzetet alakított ki a találkozón, így megérdemelten nyert.

KLC

A kupakiesés után nagyon szeretett volna javítani a KLC, ilyen szellemben is léptek pályára, hiszen rögtön nekiestek a vadkertieknek. A vendégek elég rövid kispaddal érkeztek, ám ennél is nagyobb baj volt számukra, hogy az ügyeletes gólfelelős, Csernik Csaba már a 13. percben el kellett hagyja a pályát. Ez meg is pecsételte sorsukat, végképp a KLC vette át az irányítást. Az első gólra 34 percet kellett várni, ekkor Pozsár bizonyult higgadtnak.

Fordulás után is a vendégek kapuja előtt pattogott labda, ám ahogy az lenni szokott, a kihasználatlan lehetőségekért megbűnhődött a KLC, jött az egyenlítés. A gól azonban talán jót is tett, hiszen azonnal érkezett a válasz Ihos révén, és 13 perc alatt háromszor is mattolták Eifert kapust. A negyedik gólt az a Németh István jegyezte, aki a Mercedes-KLA U17-es keretéhez tartozik, és első meccsét játszotta a megyei bajnokságban.

Kecskeméti LC – Soltvadkert 4-1 (1-0)

Megye I., 24. forduló

KLC: Kovács D. – Kovács Z., Molnár T. (Németh 68.), Garaci, Pap – Péntek (Márki 81.) – Nagy L., Pozsár (Ormándi 75.), Ihos – Kapus (Szalai 85.), Parti (Fűz 55.).

Soltvadkert: Eifert – Varga, Kővári, Kerekes, Szamosi – Pálinkás, Szarka, Frei, Putnyik (Ugrai 69.) – Soproni, Csernik (Palakovics 13.).

Gól: Pozsár (34.), Ihos (68.), Péntek (79.), Németh (81.) ill. Kerekes (66.)

Márton Pál: Ilyen arányú győzelem ellenére is azt kell mondanom, hogy megnehezítettük magunk számára a mérkőzést, mivel az ellenfél kapuja  előtt többször helytelen döntéseket hoztunk. Helyzeteinket tekintve, sokkal nagyobb arányú győzelmet arathatunk volna! 

 

U21: Kecskeméti LC – Soltvadkert 4-1 (1-1)

KLC: Czombos – Csizmadia (Toók 62.), Dinnyés, Kadosa, Molnár (Benkovics 62.) – Turancsik, Üres-Farkas (Varró 46.), Angeli, Szuromi (Szabó 67.) – Bende, Simon (Kelemen 74.).

 

Gól: Simon (43., 54., 57.), Kadosa (47.) ill. Rózsa (13.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu