A hajrában hullajtott pontot a KLC, szinte bajnok az U21

A megyei élvonalban a Kiskunmajsához látogatott a KLC, mely egészen a hajráig vezetett is, ám végül be kellett érniük a döntetlennel. Örülhetett ugyanakkor az U21-es együttes, hiszen nemcsak gólzáporos győzelmet arattak, hanem előnyüket is növelték a tabella élén.

KLC

Kitűnő formában, a Tiszakécske legyőzésével hangolt majsai kiruccanására a KLC, mely igen kemény meccsre számíthatott, ráadásul a hazai mester, Kitl József is újra a vonal mellől irányíthatta játékosait. Jól kezdtek a vendégek, hiszen már a 24. percben előnyhöz jutatta a csapatot Pozsár Dániel, majd a folytatásban is tartotta előnyét a KLC. A szünet előtt ugyan Pék egalizálni tudott, ám a 44. percben ismét Pozsár halkította el a hazai szurkolókat. Fordulás után mindent megtett a pontszerzésért a Kiskunmajsa, ám a KLC jól védekezett, annak ellenére is, hogy betegségek és sérülések hátráltatták őket. Benkovics kiállítása utána azonban túl nagy nyomás nehezedett már a kecskeméti kapura, így nem sikerült győzelemmel hazatérni.

Kiskunmajsa – KLC 2-2 (1-2)

Kiskunmajsa: Farkas Á. – Torma, Bognár, Vincze, Kozák (Lőrik 81.) – Balog, Nagy G., Varga, Domán – Pék (Kis 64.), Kitl.

KLC: Kovács D. – Márki, Garaci, Kovács A., Pap (Fűz 35.) – Péntek – Nagy L., Ihos, Pozsár, Kapus (Horváth 89.) – Parti (Benkovics 70.).

Gól: Pék (39.), Vincze (89.) ill. Pozsár (24., 44.)

Kiállítva: Benkovics (79.)

Márton Pál: Egy nagyon harcos és kemény csatát vívtunk, csak gratulálni tudok a csapatnak, hiszen többen sérülten és betegen játszották végig a mérkőzést, ráadásul két súlyosnak tűnő sérülés is történt. Így is kézben tartottuk az eseményeket, viszont emberhátrányban már nem bírtuk ki az utolsó perceket.

Az U21-es csapat magabiztos győzelmet aratott, ráadásul a Bácsalmás kikapott a KHTK-tól, így már nyolc pontos előnnyel vezetik a tabellát. A KLC éppen üldözőjéhez látogat a következő körben, és amennyiben nem kapnak ki, úgy már bajnokok. 

U21: Kiskunmajsa – KLC 2-6 (2-3)

KLC: Becze – Üres-Farkas, Ormándi, Angeli, Dinnyés – Nemesvári, Marsa, Maczelka, Háry – Stein (Malomsoki 85.) (Szabó 84.), Bende.

Gól: Máté (4.), Csupity (42.) ill. Maczelka (5., 23., 83.), Nemesvári (11., 79.), Bende (89.)

Edző: Parti Gyula

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu