Bravúrpontot szerzett a KLC

Márton Pál ezúttal az U21-es akadémistákra is számíthatott, akik érett futballal rukkoltak elő a dobogóra hajtó Bácsalmás otthonában. A KLC Garaci révén a vezetést is megszerezte, ám a szünet előtt erre még volt válasza a hazaiaknak.

Kapus

Bácsalmás – KLC 1-1 (1-1)

PVSE: Eckert – Szávuj, Popovics, Varga, Sovilj – Stojanovic V., Stojanovic M. (Schneider 80.), Józsa, Ivkovic – Snyehola, Rudics.

KLC: Borbély – Komáromi, Szabó T. (Márki 46.), Garaci, Pap – Kapus (Ericson 42.), Kürtösi, Kovács Z. (Horváth 91.), Polyák – Filyó, Ihos (Fűz 78.).

Gól: Stojanovic M. (45.) ill. Garaci (23.)

Kiállítva: Varga (90.)

Márton Pál: Nagyon büszke vagyok a játékosokra, mivel jellemzően feszült légkörben kell minden csapatnak Bácsalmáson játszania. Ez most hatványozottan igaz volt, de férfiasan, intelligensen tették sportemberi dolgukat. Gratulálok mindenkinek!

 

Az U21-es csapat egy pontszerzéssel bebiztosíthatta volna bajnoki címét a nagy riválissal szemben, ám az üldöző végül nyerni tudott, és életben tartotta reményeit az aranyra. A vereség ellenére a KLC még mindig 2 ponttal vezet a Bácsalmás előtt.

U21: Bácsalmás – KLC 1-0 (1-0)

KLC: Becze – Benkovics (Szabó 53.), Dinnyés, Ormándi, Béres – Farkas, Bende, Angeli, Üres-Farkas (Malomsoki 79.) – Marsa, Stein.

Gól: Koncsik (71.)

Kiállítva: Gulyás (65. – Bácsalmás) 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu