Két aranyat és három ezüstöt szerzett a KLC utánpótlás

Véget értek a megyei bajnokságok, a KLC-KTE SI korosztályos csapatai pedig négy éremmel lettek gazdagabbak 2015-ben.

KLC

Az U17 megnyerte a bajnokságot, és egy kupaezüstöt is begyűjtött

Parti Gyula U21-es csapata a Kiskőrös ellen biztosíthatta be aranyérmét, és egy pillanatig sem hagyták izgulni drukkereket. A KLC már a 10. percben 3-0-ra vezetett, a szünetben pedig 11-0-al fordulhattak a csapatok, végeredményben pedig 20-ig meg sem álltak a fiatalok.

U21: KLC – Kiskőrös 20-0 (11-0)

KLC: Várkonyi – Kovács Z., Ormándi, Béres (Üres-Farkas 46.), Farkas T. (Dinnyés 46.) – Márki, Bende, Angeli, Marsa – Stein (Szabó K. 52.), Simon (Benkovics 46.).

Gól: Simon 4, Stein 3, Farkas T. 3, Bende 3, Szabó K. 2, Márki 2, Béres, Angeli, Marsa

U21Az U21 végig stabil teljesítményt nyújtott

Az U17-es bajnokságban három csapatot is indított klubunk, és végül Máté Gáborék gyűjtötték be az aranyat, Márton Tiborék pedig az ezüstöt. A KLC „A” és a KLC „B” nagy csatában volt a szezon során, ám végül a kevesebbet hibázó „B” keret futott be győztesnek némi meglepetésre.

Vasárnap rendezték a Megyei Kupa korosztályos döntőjét Bácsalmáson, itt a három csoport aranyérmese szállhatott versenybe a duplázásért, mely végül a házigazdáknak sikerült, így egy újabb ezüst került a vitrinbe. 

Megyei Kupa eredmények:

Bácsalmás – KLC 1-0 (0-0)

KLC: Martony (Piránszki 35.) – Csordás, Keresztes, Katona, Varga – Malecz, Barta, Kenderes (Deák 35.), Ábel (Iván 35.) – Bozsik, Hedrich.

Gól: Nincsevics (48.)

KLC – Szilády RFC 1-0 (0-0)

KLC: Martony (Piránszki 26.) – Csordás (Orgoványi 36.), Keresztes, Katona, Varga – Szűcs (Vágó 42.), Deák, Kenderes, Iván – Bozsik (Tatár 47.), Hedrich (Szalai 40.).

Gól: Bozsik (34.)

Péntek József U14-es együttese szintén harcban volt a szezon során a bajnoki címért, a szintén kecskeméti UFC-vel futottak versenyt, végül minimális különbséggel lecsúsztak az aranyról. 

U14

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu