Döntetlent játszott a Cegléd U19-el a tartalék együttes

Vegyes összetételű ellenféllel találkozott Márton Tibor csapata, hiszen a kedd esti találkozón több NBIII-as kerettag is visszajátszott a ceglédieknél. A formálódó kettes csapat ennek ellenére jó iramú mérkőzést tudott játszani, melyen végül egy-egy gól született.

megye3

Néhány kimaradt lehetőséget követően, a vendégek szerezték meg a vezetést szűk félóra után, ám még a szünet előtt egyenlíteni tudott Szabó Gábor. A KLC-KTE akár a vezetést is megszerezhette volna még, ám Bende Ádámot utolérték ziccerben. A második játékrészben rengeteget cserélt Márton Tibor, aki mindenkinek lehetőséget adott, így némileg változott a játék képe. Hiába nyomott azonban a hajrában a Cegléd, a kitűnő kapusteljesítményeknek hála, maradt a döntetlen a lefújás pillanataira is.

KLC-KTE II. – Cegléd U19 1-1 (1-1)

KLC-KTE II.: Meggyes (Juhász 71.) – Bársony (Benkovics 21., Berényi 56.), Pálnok (Nagy 61.), Kelő (Benkovics 70.), Apró (Győrfi 55.) – Szabó (Horváth 58.), Zsoldos (Fenyvesi 64.), Faragó (Tóth 59.), Angeli – Sándor (Csőke 57.), Bende

Gól: Szabó

A következő mérkőzés csütörtökön 19 órakor, ismét a Széktói Stadion műfüves pályáján lesz, az ellenfél a Jakabszállás felnőtt csapata.

 

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu