S. Juhász Attila és Márton Pál szólalt meg a Sportmagazinban

A Kecskeméti TV Sportmagazinja a Lakitelek elleni edzőmeccsünkre látogatott ki, ahol klubunk ügyvezető-elnökét, S. Juhász Attilát, illetve vezetőedzőnket, Márton Pált is megszólaltatták.

S. Juhász Attila

S. Juhász Attilát több témában is kérdezték, melynek során kitért a múltra, a stadionrekonstrukcióra, és ami a legfontosabb, a célkitűzésekre is:

„Nem mindegy mire építkezünk, úgy gondolom Kecskeméten igen széles bázis áll rendelkezésre az utánpótlás területén, ami a jövőt illetően is bizakodásra ad okot. Természetesen az elvárás csak az lehet, hogy osztályt kell lépni, ehhez megpróbáljuk úgy összeszedni a csapatot, hogy meglegyen az esély. Mindenképpen ott akarunk lenni folyamatosan az élmezőnyben, és a végén odaérni az első helyre” – mondta S. Juhász Attila a terveket illetően.

Márton Pál elmondta, hogy jellemzően a megye I-es csapatra épül az idei keret, de sok örömteli visszatérővel is számolhatnak ebben a szezonban (Urbán Pál, Tóth Zoltán, Szabó György, valamint a fiatalok), a munka jellege pedig sokkal magasabb intenzitású, mint az ebben az osztályban megszokott, hiszen komoly célokat tűztek ki. 

 

A teljes műsor ITT tekinthető meg, a KLC-KTE-vel kapcsolatos riport a 11:22-től kezdődik. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu