Egységes jegyár a 2015/2016-os szezonra, nem kell a klubkártya

A KLC-KTE nagy tervekkel vág neki a megye I-es bajnokságnak, hiszen kimondott cél a bajnoki cím és az osztályváltás. Klubunk olyan jegyárat igyekezett kialakítani a következő szezonra, mely minden szurkolónk számára kedvező lehet, hiszen azt szeretnénk, hogy minél többen buzdíthassuk a csapatot a siker felé vezető úton.

szurkolók

A belépők így egységesen, 500 forintos áron lesznek megvásárolhatóak az „A” és a „B” lelátóra is, míg a hagyományokat folytatva, a 14 éven aluliak számára, továbbra is ingyenes a belépés. Bérletet erre a szezonra nem adunk ki.

Szintén fontos információ, hogy sem névre szóló belépő, sem a 14 éven aluliaknak szükséges regisztrációs jegy, sem klubkártya nem lesz szükséges a KLC-KTE meccseire. A jegyeket a régi, klasszikus módon, a mérkőzés előtt, a pénztárakban lehet majd megvásárolni, pénztárnyitás egy órával a kezdőrúgás előtt.

Klubunk a körítés tekintetében is szeretné maximálisan kiszolgálni a drukkereket, a megyeinél magasabb színvonalon megrendezni hazai meccseit, így többek közt változatlanul üzemelnek majd a büfék, és a kiemelt fontossággal bíró meccseinkre, műsorfüzettel is készülünk.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu