Megyei UP: Egy győzelem és egy döntetlen az első fordulóban

A felnőtt csapat győzelemmel, a megye I-es U19-es csapat döntetlennel kezdte vasárnap a bajnoki esztendőt, de a Hetényegyháza révén a megyei másodosztályban is rengeteg kecskeméti lépett pályára korosztályos meccsen. 

KLCU19

KLC-KTE SI – Kunszállás 2-2 (2-1)

KLC: Martony – Keresztes (Kovács 75.), Ormándi, Szántó (Szabó M. 82.), Varga – Iván (Csordás 67.), Dinnyés (Csík 61.), Kenderes, Barta (Malomsoki 54.) – Bozsik (Kelemen 61.), Hedrich (Üres-Farkas 55.).

Gól: Dinnyés (5.), Keresztes (36.) ill. Nagy (39.), Harkai (90.)

Máté Gábor: Simán megnyert meccs volt ez számunkra, ám sajnos egy súlyos hiba miatt, be kellett érnünk a döntetlennel.

Kecskemét-Hetényegyházi SC – Bócsa 4-0 (1-0)

Hetényegyháza: Putnoki – Kozma, Kis, Krausz, Anyalai – Szabó I., Mészáros, Török, Mihócza – Lőrincz, Farkas (Katona 60.).

Gól: Török (9.), Mihócza (53.), Farkas (58.), Mészáros (79.)

Kiss Sándor: Ebben az összetételben ez volt az első meccsünk, és a nagy meleg azért kissé meglátszott a színvonalon, ráadásul csak egy cserénk volt ezúttal. Mindenki jól tette a dolgát, kiemelni senkit sem szeretnék ezúttal, mert csapatként működtünk eredményesen. Az első félidő kissé nehézkes volt, a másodikban azonban több gólt is szereztünk, ez még természetes, hiszen össze kell szoknunk. A következő meccsre már bővül a keret, sokkal kevesebb hiányzónk lesz. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu