Nagy László: Kettőzött erővel készülünk!

Ifjú középpályásunk elmondta, nem számítottak ennyi szurkolóra a nyitómeccsen, éppen ezért volt nagy élmény az egész csapatnak, hogy 900 ember buzdította őket a Kunszállás ellen. Lacika azt is elárulta, az edzéseken is téma volt, hogy Soltvadkertre sokan kísérhetik el őket, ez kettőzött erőbedobásra ösztönzi őket.

Nagy László

Miként éltétek meg az első meccset 900 szurkoló előtt?

Nagyon örültünk, hogy ilyen sokan buzdítottak minket, őszintén szólva, nem számítottunk ennyi drukkerre. Az egész csapat nagyon pozitívan élte meg a meccset, nagy motivációt jelentett ez számunkra, és egyben "terhet" is a kellemesebb fajtából. Szerintem sikerült megbirkóznunk ezzel, és megháláltuk a bizalmat a szurkolóknak. Az egész csapat nevében köszönjük a buzdítást, és azon leszünk, hogy minden meccsen rászolgáljunk!

Mennyire lehettek elégedettek a teljesítményetekkel?

Én úgy érzem, hogy elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel, hiszen minden ponton az ellenfelünk fölé nőttünk. Nagyobb odafigyeléssel, akár több gólt is szerezhettünk volna, de ezzel az eredménnyel is elégedettek vagyunk. A játék hagyott némi kívánnivalót maga után, de ez még természetes így a szezon elején. Azon leszünk, hogy ezen a téren is fejlődjünk, és meccsről meccsre jobbak legyünk, szép játékkal is kiszolgáljuk a közönséget.

A Soltvadkert eddig igen kétarcú csapat, a Bácsalmás ellen bravúrral szereztek pontot, legutóbb viszont kikaptak Kunszálláson. Milyen meccsre számítasz?

Nem lesz könnyű, mert szinte mindig szoros meccseket játszottunk egymás ellen, főleg az előző szezonban Soltvadkerten, ott csak döntetlent tudtunk elérni. Most azon leszünk, hogy nyerjünk, ezért mindent meg is fogunk tenni. Úgy gondolom, hogy megfelelő alázattal és akarással nem lesz gond a három pont megszerzése, de nem bízzuk el magunkat, mert ők is nagyon oda fogják magukat tenni. Kettőzött erővel készülnek ránk, hiszen most minden csapat minket akar megverni.

Várhatóan most is lelkes szurkolótábor buzdít majd titeket, mennyire dobja ez fel a felkészüléseteket?

Épp a tegnapi edzésen hallottuk, hogy nagyon sokan mondták, hogy jönnek, és szurkolói buszt is szerveztek. Nagyon örültünk neki, és fel is dobta az egész csapatot. Ez extra motivációt jelent a számunkra, kettőzött erővel készülünk a mérkőzésre. Reméljük, jó és szép játékkal, és természetesen győzelemmel tudjuk megörvendeztetni a kilátogató szurkolóinkat. Hajrá Kecskemét!

 

Névjegy

A 20 esztendős Nagy László tősgyökeres kecskeméti, itt járta végig a teljes utánpótlást a Mercedes-KLA növendékeként. A 2013/2014-es szezonban mutatkozhatott be a Megye I-ben, akkor 10 mérkőzésen 3 gólt jegyzett. Tavaly már alapembernek számított, és 27-szer lépett pályára, ezeken 2 gólig jutott, ráadásul bekerült a megyeválogatottba is. „Lacika” több poszton is bevethető, a középpálya mellett a védelem mindkét oldalán otthonosan mozog. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu