Rangos tornát rendezett a Mercedes-KLA

Az U13-as korosztály szerdán tornát rendezett a Széktói Stadionban, melyen a mieink mellett az MTK, a Vasas és a Ferencváros vett részt. A 30 perces körmérkőzéseken a döntetlen volt a sláger eredmény, a végső győztes pedig az MTK lett.

U12

Kevés gól, ám annál több kemény csata jellemezte a szerdai napot, melyen négy szervezett csapat feszült egymásnak. A Mercedes-KLA az első körben a Fradival játszott 0-0-át, majd a folytatásban 1-0-os vereség következett a MTK ellen, majd ismét egy 0-0 a Vasassal. A többi mérkőzésen szintén döntetlen született, így végül az MTK állhatott fel a képzeletbeli dobogó tetejére.

Herceg Ferenc szerint több van a csapatban, és noha végig szoros meccseket játszottak, nem volt maradéktalanul elégedett:

„Nem vagyok elégedett a mutatott játékunkkal, mert ebben a csapatban sokkal több van. Sajnos rengetegen voltak augusztusban nyaralni, ami miatt rendre voltak hiányzóink az edzéseken, így nem tudtuk kihozni magunkból a maximumot. Komoly célokat csak aktív munkával lehet megvalósítani, ebben a korban már ennek egyre nagyobb tétje van a jövőre nézve is, ennek tudatosulnia kell mindenkiben. A Fradi ellen nem játszottunk jól, az MTK ellen valamivel jobban néztünk ki, a Vasassal pedig már egy egész jó meccset tudtunk játszani, ez is azt mutatja, hogy több lehetett volna ebben a tornában.” 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu