Soltvadkerten is a győzelem a cél – beharangozó

A második fordulóban szabadnapos volt a KLC-KTE, így két hét szünetet követően száll csapatunk harcba a pontokért. A bajnokságban három csapat is hibátlan egyelőre, ehhez a táborhoz szeretne csatlakozni Soltvadkerten Márton Pál együttese is.

KLC

A Soltvadkert felemás eredményekkel kezdte az idényt, hiszen nyitásként rögtön értékesnek mondható pontot szerzett hazai pályán, amikor a tavaly bronzérmes (és egyben kupagyőztes) Bácsalmás ellen játszottak 0-0-t. Ezt követően talán sokan meglepődtek, hogy Kunszálláson simának mondható vereséget szenvedtek, hiszen csupán 3-0 után, a hajrában tudtak kozmetikázni az eredményen. A KLC-KTE éppen a Kunszállást fogadta a nyitányon, és végül 5-2-es sikerrel abszolváltuk a találkozót.

Ami a múltat illeti, a megye I-ben négyszer találkoztak a felek, elsőre éppen Soltvadkerten, 2013 őszén, és csapatunk 2-0-os sikerrel távozott. Tavasszal sikerült visszavágniuk, egy fordulatos meccsen, végül a hajrában húzták be a pontokat 3-2-es győzelmükkel. Tavaly 2-2-re lett a vége a párharcnak Soltvadkerten, majd Kecskeméten 4-1-re nyertünk.

Márton Pál

Márton Pál természetesen abban bízik, hogy újabb győzelemmel örvendeztethetik meg a drukkereket:

„Az utóbbi két hétben meccset nem játszottunk, így a fizikális munkára helyeztük a hangsúlyt. Rengeteg kemény edzése volt a csapatnak, és természetesen a játékelemek csiszolására is nagy hangsúlyt fektettünk. Ellenfelünk legutóbbi meccsét én is láttam, annak alapján jó esélyünk van a három pont megszerzésére. Ugyanakkor minden mérkőzés más, és biztos vagyok benne, hogy őket is fel fogja dobni az a hangulat, amit a szurkolók teremtenek majd. Van néhány hiányzónk, Kürtösi Viktor már az első meccset is ki kellett hagyja, zajlik a rehabilitációja, illetve Filus Andor a Kunszállás ellen kapott olyan rúgást, ami miatt még pihennie kell, ám reményeink szerint a Kiskunhalas ellen már számíthatunk rá. Jó hír azonban, hogy Tóth Zoltán és Urbán Pál is bevethető, készen állnak a debütálásra.”

A mérkőzést a sporttelep műfüves pályáján fogják megrendezni, melynek pontos címe, Kossuth Lajos utca 55. Térképes segítséget, illetve útvonaltervet ITT találnak szurkolóink!

A mérkőzésre a felnőtt belépő 500, míg a diák/nyugdíjas jegy 250 forintba fog kerülni. 

Soltvadkert – KLC-KTE

Megye I., 3. forduló

2015.08.30. (vasárnap), 17:30

Játékvezető: Tóth Csaba (Molnár Alex, Juhász Andor)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu