Megye I.: Terítéken a 3. forduló

Több meglepetés is született a megyei élvonal 3. körében, mely alapvetően a bajnokesélyesnek kikiáltott csapatok sikerével zárult.

klc - kte

Ahogy arról már beszámoltunk, a KLC-KTE magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott Soltvadkerten, így két mérkőzés után továbbra is hibátlan csapatunk.

Ebbe a táborba tartozik a címvédő KHTK is, mely alaposan kitömte a tavaly bronzérmes Bácsalmást (a vége 5-1-es hazai siker lett), míg a Tiszakécske két 6-0-os kiütést követően, ezúttal 2-0-ra nyert az újonc Jánoshalma otthonában.

Felállt a múlt heti kécskei pofonból a Baja, mely érdekes meccset játszott a Kecellel. A két klub a megye II-be visszalépő Híd SC-ből erősített nyáron, a korábbi játszótársak csatája végül a BLSE 4-2-es győzelmével zárult.

Két csapat is meglepetést tudott okozni, a Kiskőrös a Kalocsa öt hónapja tartó hazai veretlenségét szakította meg (0-2), míg a Kunszállás pontot hozott el (1-1) az eddig hibátlan Kiskunhalas otthonából. A Kiskunmajsa megszerezte első győzelmét, miután 5-1-el lépték le idegenben az Akasztót, melynek így továbbra sincs pontja.

A 4. forduló programja (minden mérkőzés 16:30-kor kezdődik):

Szabadnapos: Soltvadkert 

Szombat (09.05.)

Kiskőrös – Akasztó

Kiskunmajsa – Baja

Tiszakécske – Harta

Vasárnap (09.06.)

Kecel – Jánoshalma

KLC-KTE – Kiskunhalas

Kunszállás – KHTK

Bácsalmás – Kalocsa

 

Tabella IDE kattintva! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu