Ellenfélmustra: Kiskunhalasi FC

A bajnokság 4. fordulójában az eddigi legerősebbnek rangsorolt ellenfelünkkel találkozunk, a Kiskunhalasi FC-vel, mely eddig 2 győzelmet és 1 döntetlent tudhat maga mögött. 

A Kiskunhalas tavaly igen pocsék őszt produkált, hiszen 4 ponttal, csupán egyetlen győzelemmel az utolsó előtti helyen teleltek. Ekkor új irányt vett a város labdarúgása, a keretet több kész futballistával is megerősítették, így Kis Péter csapata tavasszal kitűnő eredményeket ért el, volt egy 6 meccset számláló győzelmi sorozatuk is.

Nyáron néhány változás történt, ám sikerült megtartani a csapat egyik legnagyobb értékét, Daniel Gomezt, aki mellé friss érkezőként Steve Simtchatcha is megérkezett a támadósorba, utóbbi éppen vasárnap debütálhat. A kolumbiai gólzsák eddig 15 fellépésén 8-szor volt eredményes, a kameruni ugyan tavaly a megye II-ben rúgta a bőrt Kótajon, ám a 2009/2010-es idényben 7 gólig jutott az NBII-ben Hajdúböszörményen. 

A megye I-ben négyszer találkoztak eddig a felek, és a mérleg mellettünk szól. A halasiak első meccsüket otthon megnyerték ellenünk, ám azóta háromszor kecskeméti siker született. Nosztalgiázásként íme egy Filyó gól márciusról: 

Filyó

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu