Komoly erőpróba vár ránk vasárnap – beharangozó

A KLC-KTE eddigi két meccsét megnyerte a bajnokságban, vasárnap azonban már egy igazán komoly rivális, a Kiskunhalas lesz csapatunk ellenfele. Márton Pál ennek megfelelően igen nehéz összecsapásra számít, ám a kellő odaadással most is meglehet a három pont.

KLC

A Kiskunhalas két győzelemmel, majd egy váratlan döntetlennel kezdte a szezont, tehát még veretlenek, és elsősorban a támadósoruk áll igazán jó nevekből. A kolumbiai Daniel Gomez, illetve a kameruni Steve Simtchatcha is rutinos játékos, ráadásul igen gólveszélyesek is. A KLC-KTE számára azonban biztató lehet, hogy a Soltvadkert ellen jól zárt a védelem, az ellenfélnek helyzete sem akadt. A támadósorra szintén nem lehet panaszunk, hiszen Ihos Ádám 3, Filyó Gábor 2 gólt szerzett eddig, ráadásul a védők is tevékenyen besegítettek eddig az előre játékba.

Márton Pál szerint az eddigi legnehezebb feladat előtt áll csapatunk, ám az eddigi odaadás most is győzelmet érhet:

„A Kiskunhalas számomra meglepő döntetlent játszott legutóbb a Kunszállással, mert kitűnő keretük van. Magasak, erősek, dinamikusak, és megyei szinten két kiemelkedő képességű, rutinos centerük is van. Nehéz meccsre számítok tehát, mondhatjuk, hogy ez lesz az eddigi legkomolyabb feladatunk, de ha ugyanolyan odaadással futballozunk, ahogy eddig tettük, akkor nem lehet gond a három pont megszerzése. Kürtösi Viktorra és Parti Gáborra nem számíthatok ezúttal, Filus Andor talán csereként már vállalni tudja a mérkőzést, meglátjuk milyen állapotban lesz vasárnap.”

A Soltvadkerten duplázó Szabó Tamás szerint, számukra minden meccs rangadó, így ez is:

„Olyan helyzetben vagyunk, hogy mindenki ellenünk akar bizonyítani, ezért minden meccs rangadó gyakorlatilag. A nagy szurkolótábor, és a kiemelt figyelem az ellenfeleket is feltüzeli.”

A mérkőzésre ezúttal is 500 forintos egységáron vásárolhatóak meg a belépők, míg a 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a találkozót, a pénztárak egy órával a kezdés előtt nyitnak a büfékkel egyetemben.

KLC-KTE – Kiskunhalasi FC

Megye I., 4 forduló, Széktói Stadion

2015.09.06. (vasárnap), 16:30

Játékvezető: Antal Péter (Garai Péter, Sebestyén László)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu