Mercedes-KLA: U19-es bravúr a Puskás Akadémia ellen

Három korosztályunk is a Puskás Akadémiával mérte össze tudását hétvégén, és az U19 a Honvéd megszorongatása után, ezúttal már tényleg bravúrt ért el. Az U15 és az U14 ugyan derekasan küzdött a felcsútiak ellen, ám nem tudott meglepetést okozni. Az U17 és az U16 szerdán pótolja elhalasztott mérkőzését a PFLA ellen.

Németh

Németh István góllal segítette győzelemhez az U19-es csapatot

U19: Mercedes-KLA – Puskás Akadémia 2-0 (1-0)

KLA: Váczi – Rapi (Csizmadia 55.), Kadosa, Rozsi, Mokrickij – Bartucz, Németh, Maczelka (Bódai 70.) – Nemesvári (Turancsik 84.), Sudár (Majoros 70.), Hulicsár (Nagy A. 84.).

Gól: Sudár (28.), Németh (58.)

Szabó Tibor: Kevesebbet birtokoltuk a labdát, mint azt szerettük volna, de nagyon jól váltottunk át támadásba, és több ígéretes helyzetet dolgoztunk ki, így megérdemelten győztünk.

U15: Mercedes-KLA – Puskás Akadémia 0-4 (0-2)

KLA: Nagy D. – Salánki, Bali (Orlov 57.), Hirman, Katona (Drabik 65.) – Roza, Puhala (Barna 41.), Kovács P., Bashiri-Shahroodi (Suhajda 57.) – Szász, Gyürki (Lukács 57.).

Gól: Nagy (27.), Hajnal (38., 53.), Bojtok (61.)

Márton Pál: Ezen a meccsen sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt, jó képességű ellenfelünk ilyen arányban is megérdemelten nyert.

Mercedes-KLA – Puskás Akadémia 0-4 (0-3)

KLA: Berta (Bashiri-Shahroodi 71.) – Barkóczi, Treiber, Récsei, Kasztel – Bakos (Ackerl 54.), Áman (Sörös 62.), Pécsi (Zsigár 62.), Szalai – Edmilson, Perlaki (Faragó 41.).

Gól: Farkas (10.), Nagy (21.), Komáromi (38.), Vizler (55.)

Lóczi Péter: A vereség ellenére csak gratulálni tudok a csapatnak, végig próbáltuk végrehajtani, amit előre elterveztünk. Ha egy picit még jobban koncentrálunk, akkor szorosabb is lehetett volna a mérkőzés. Hozzáállás, akaraterő, fegyelmezettség dicsérhető, ezekhez kell még hatékony támadójátékot produkálnunk. Érdekességképpen megjegyezném, hogy az ellenfél játékosai között 5 olyan kecskeméti, vagy Kecskemét környéki gyermek is játszott, akik még tavaly nálunk fociztak, vagy majdnem ideigazoltak.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu