Megyei U16: Egy pont az első hétvége mérlege

Elkezdődött a megyei U16-os bajnokság is hétvégén, ám a nyitányon még nem sikerült csapatainknak nyernie. Komonyi Gábor „A” kerete kétgólos előnye ellenére is Lakitelken hagyott végül egy pontot, míg Parti Gyula „B” csapata fordulatos meccsen maradt alul a Kerekegyházával szemben.

U16

Lakitelek – KLC-KTE SI „A” 2-2 (0-2)

KLC: Váczi – Bódog (Stein 75.), Masir, Kissebestyén, Horváth – Hofmeister, Vezsenyi, Récsei, Hosszú – Kenderes, Szalai (Tatár 68.).

Gól: Antal (53.), Farkas (72.) ill. Bódog (4.), Kissebestyén (32.)

Komonyi Gábor: Egy jól sikerült első félidőt követően, a folytatásban súlyos egyéni hibák, és fegyelmezetlenségek eredményezték, hogy a mérkőzés végén meg kellett elégednünk a döntetlennel.

 

KLC-KTE SI „B” – Kerekegyháza 2-3 (1-2)

KLC: Széll – Szabó S. (Szalkai 46.), Szabó G., Mányoki, Fehér T. – Kókai, Irházi (Fehér D. 74.), Illés, Bíró (Hajda 79.) – Keresztes (Toldi 67.), Pácsa.

Gól: Illés (23., 90.) ill. Kovács (10., 82.) Malecz (34.)

Parti Gyula: Az én csapatom alapvetően U15-ös korosztály, így ebben a szezonban az idősebbek közt versenyzünk. Ez nem baj, hiszen ez jó fejlődési lehetőség a gyerekeknek, de ebben benne van az is, hogy találkozunk fizikálisan erősebb csapatokkal, hiszen még nagyon sokan növésben vannak. A Kerekegyháza is ilyen volt, és két hibánkat kihasználva, meg is nyerték a meccset. Ettől függetlenül elégedett vagyok, a magunk szintjén jól futballoztunk. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu