S. Juhász Tamás már nagyon várja a KHTK elleni rangadót

Jobbhátvédünk igen aktívan segítette a támadásokat a Kiskunhalas ellen, a mezőny egyik legjobb teljesítményét nyújtva, és élvezi is, hogy rendre felléphet az akcióknál. A szombati rangadót már nagyon várja, és reményei szerint a soltvadkerti meccshez hasonló támogatást kapnak a drukkerektől.

S: Juhász

A Kiskunhalas ellen nagyon aktív voltál, de ez elmondható összességében az összes meccsedről. Elvárás Márton Pál részéről, hogy bátran zárkózz fel a támadásokhoz?

Szeretek felmenni a támadásokkal, és a játékrendszer, amiben futballozunk, lehetővé is teszi, hogy a két szélsővédő vonaltól vonalig játsszon. A mérkőzések előtti megbeszélések során is elhangzik, hogy lehetőség szerint sokat segítsek be. Szeretném ezt minél több beadással, illetve gólpasszokkal, gólokkal tenni.

A lajosmizsei kupakisiklást leszámítva, eddig hibátlan a csapat, és azt azért kijelenthetjük, hogy elsősorban a kiskunfélegyházi derbi áll a középpontban a héten. Érzitek ezt már a hangulaton?

Sajnos a szerdai kupameccsen nem tudtam részt venni, mert iskolai kötelezettségeimnek tettem eleget Szegeden, de utána azonnal érdeklődtem. Sajnálattal hallottam, hogy nem sikerült győzni, de én fejben már a hét eleje óta a KHTK-ra koncentrálok. A többiek is keményen dolgoznak, biztos vagyok benne, hogy mindent megteszünk a hétvégi sikerért.

A KHTK hibátlan eddig, és címvédőként természetesen bajnokesélyes. Milyen mérkőzést vársz?

Színvonalas, de paprikás mérkőzésre számítok. Remélem, a szurkolok is elkísérnek és buzdítanak minket, hiszen ez hatalmas pluszt ad a csapatnak, szeretném is nekik ezúton is megköszönni az eddigieket!

Sok fiatalnak (így neked is), külön pikantériát adhat a meccshez, hogy Némedi Norbert edzőtök volt korábban a kecskeméti utánpótlásban, tehát jól ismerhetitek egymást. Neki, vagy nektek lehet előny ez szombaton?

Igen, volt lehetőségem Némedi Norbert, illetve Czéh László edzéseit is látogatni, kellemes emlékeim vannak a közös munkáról és a hangulatról. Úgy gondolom, hogy ebből mi, játékosok profitálhatunk.

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu